Головна Новини Наші новини Altima Plus – ще один спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

Altima Plus – ще один спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

Altima Plus – офіційний представник в Україні бренду FOSS, який асоціюється з поняттями якісних рішень, високої точності, швидкості роботи і надійності. Хто користувався приладами FOSS, той відчув сучасний рівень вимірювань і вже розуміє його переваги.

FOSS створює комплексні рішення, що забезпечують безпеку і підвищують якість харчових продуктів. Аналітичні інструменти компанії передають результати вимірювання в систему управління інформацією, що дозволяє підприємствам впроваджувати інтелектуальне виробництво, кероване даними, з меншими втратами і підвищеним випуском продукції.

Контролюючи витрати і якість у всіх секторах і виробничо-збутових ланцюжках, компанія допомагає виробникам продовольства і сільськогосподарської продукції обмежити помилки персоналу, розвинути бізнес, скоротити частку ручної праці і витрати на робочу силу.

Одна з важливих переваг компанії в тому, що вона залишається лояльною до клієнта на весь час вже після першої зустрічі, та навіть першого дзвінка.

Сайт компанії: https://altima.plus/

Не пропустіть можливість поспілкуватись з компанією Altima Plus на виставці Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Квитки на саміт: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 1