Головна Новини Наші новини ІТЦ «СКАТ» виступить спеціальним партнером Ukrainian Livestock Summit 2024

ІТЦ «СКАТ» виступить спеціальним партнером Ukrainian Livestock Summit 2024

ІТЦ «СКАТ» – Інженерно-Технічний Центр «Системи Комплексної Автоматизації Технології» – був створений фахівцями з більш ніж двадцятирічним досвідом роботи по комплексній автоматизації технології зернопереробної промисловості (елеватори, млини, комбікормові заводи, хлібоприймальні підприємства, маслопресові заводи). 

До робіт по автоматизації технологічних процесів в команії залучені молоді програмісти, фахівці в галузі електротехніки та мікроелектроніки з профільних вузів, що перейняли досвід у своїх старших товаришів. Цей підрозділ займається розробкою нових промислових пристроїв та програмного забезпечення для управління технологічного обладнання будь-якого підприємства  агропромислового комплексу. Компанією розроблено та встановлено на різних заводах 5 «поколінь» промислових контролерів, які успішно працюють по сьогоднішній день. 

Також компанія має електромонтажний підрозділ. Електромонтажні роботи – одні з найскладніших і відповідальних монтажних робіт, які повинні виконуватись тільки висококваліфікованими фахівцями. Співробітники цього підрозділу можуть в дуже стислі терміни зробити електромонтажні роботи будь-якої складності навіть діючого об’єкта, не зупиняючи виробничий процес на тривалий час.

Основні напрямки діяльності ІТЦ «СКАТ»:

  • електромонтаж, автоматизація, налагодження, запуск об’єктів АПК «під ключ»;
  • автоматизовані системи дозування на комбікормових заводах;
  • автоматизовані системи управління технологічним обладнанням;
  • автоматизовані системи вимірювання температури зернової сировини в силосах;
  • комплексна автоматизація підприємств за технічним завданням замовника;
  • електромонтажні роботи будь-якої складності;
  • виробництво шафового обладнання (пуско-регулююча апаратура, шафи автоматики тощо).

ІТЦ «СКАТ» має 20 років успішної роботи на ринку.

Сайт компанії: https://itc-skat.com.ua/

Завітайте на стенд ІТЦ «СКАТ» й дізнайтесь про пропозиції і продукцію компанії на виставці Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Докладніше про саміт і участь у ньому: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 2