Головна Новини Наші новини Спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024 компанія Josera представить свій стенд на...

Спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024 компанія Josera представить свій стенд на виставці

Josera Agri – підрозділ німецької родинної компанії Josera, яка є провідним виробником кормів для домашніх й сільськогосподарських тварин. Виробник пропонує інноваційну продукцію для здорової та оптимальної до потреб годівлі тварин. Продукти Josera підтримують фермерів в економічно та екологічно сталому господарюванні.

Асортимент Josera включає вітамінно-мінеральні добавки преміум якості та замінники молока, а також продукти для успішного дорощування великої рогатої худоби та відгодівлі бичків. Компанія також виробляє спеціалізовані продукти та високоякісні лизунці. Асортимент продукції доповнюють силосні інокулянти для оптимального силосування.

Josera пропонує інноваційні продукти для індивідуальних концепцій годівлі. Три лінії продуктів Performance, Care та Classic відрізняються одна від одної як за вмістом, так і за зовнішнім виглядом. Нова структура асортименту має корисну перевагу для фермерів: вони можуть легше розпізнати асортимент продукції і, тим самим, швидше знайти товар, який шукають.

Josera також пропонує новий бренд для свинарства ActivePro, продукти та послуги якого спеціально орієнтовані на сучасні вимоги галузі.

Сайт компанії https://josera-agri.com.ua/

Компанія Josera буде представлена на виставці в рамках Ukrainian Livestock Summit 2024, тож скористайтеся можливістю ознайомитися з її пропозиціями вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Зареєструватися на саміт: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 8