Головна Група 62. Одяг та додаткові речі до одягу, текстильні, крім трикотажних

    Група 62. Одяг та додаткові речі до одягу, текстильні, крім трикотажних

    Група 62
    Одяг та додаткові речі до одягу, текстильні, крім трикотажних

    Примітки:

    1. До цієї групи включаються лише готові вироби з будь-якого текстильного матеріалу, крім вати, за винятком трикотажних (крім виробів товарної позиції 6212).
    2. До цієї групи не включаються:

    (a) одяг або інші вироби, що використовувалися, товарної позиції 6309; або

    (b) ортопедичні пристрої, бандажі, медико-хірургічні пояси або подібні вироби (товарна позиція 9021).

    1. У товарних позиціях 6203 і 6204:

    (a) термін “костюм” означає набір одягу з двох або трьох предметів, з лицьового боку виготовлених з ідентичної тканини, який складається з:

    одного піджака або жакета, який з лицьового боку, за винятком рукавів, складається з чотирьох або більше деталей, призначених для верхньої частини тіла. До складу цього комплекту може включатися один строгий жилет, передня частина якого виготовлена з такої самої тканини, що поверхня з лицьового боку інших компонентів набору, і задня частина з такої самої тканини, що і підкладка (підбивка) піджака або жакета; та

    одного предмета одягу, призначеного для нижньої частини тіла, який складається із штанів, бриджів, шортів (крім купальних), спідниці або спідниці-штанів без шлейок або нагрудників.

    Усі компоненти костюма повинні бути виконані з тканини однакового переплетення, одного кольору та сировинного складу; також вони повинні бути єдиного фасону і відповідних або сумісних розмірів. Ці компоненти можуть мати кант (смужку тканини, вшитої у шов) з іншої тканини.

    Якщо кілька окремих предметів одягу, призначених для нижньої частини тіла (наприклад, дві пари штанів, або штани і шорти, або спідниця чи спідниця-штани та штани), присутні одночасно, то компонентом костюма для чоловіків або хлопців, призначеним для нижньої частини тіла, повинна бути одна пара штанів, костюма для жінок або дівчат – спідниця або спідниця-штани, інші предмети одягу класифікуються окремо.

    Термін “костюм чоловічий” включає такі набори предметів одягу, навіть якщо усі зазначені вище умови виконано або не виконано:

    ранковий костюм, що складається з однотонного піджака (візитки) із закругленими фалдами і смугастих штанів;

    вечірній костюм (фрак), пошитий зазвичай з тканини чорного кольору, піджак порівняно короткий спереду, без застібки, вузькі фалди охоплюють півколом стегна і більше звисають ззаду;

    смокінг, покрій піджака якого дуже подібний до піджаків звичайних, однак більше відкритий на грудях, з блискучими лацканами з шовку або іншої тканини, яка імітує шовк;

    (b) термін “комплект” означає набір одягу (крім костюмів та виробів товарної позиції 6207 або 6208), що складається з кількох предметів, виготовлених з ідентичної тканини, призначених для продажу в роздрібній торгівлі, і включає:

    один предмет одягу, призначений для верхньої частини тіла, за винятком жилета, який може бути другим предметом верхнього одягу в комплектах-“двійках”; та

    один або два різні предмети одягу, призначені для нижньої частини тіла, які складаються з штанів, комбінезона на шлейках, бриджів, шортів (крім купальних), спідниці або спідниці-штанів.

    Усі компоненти комплекту повинні бути виготовлені з тканини однакового переплетення, одного стилю, кольору і сировинного складу; вони повинні бути відповідних або сумісних розмірів. Термін “комплект” не включає спортивні або лижні костюми товарної позиції 6211.

    1. У товарній позиції 6209:

    (a) термін “дитячий одяг та додаткові речі до одягу” означає вироби для дітей зростом не більш як 86 см;

    (b) вироби, які можна включити одночасно як до товарної позиції 6209, так і до інших позицій цієї групи, класифікуються у товарній позиції 6209.

    1. Одяг, який можна включити до товарної позиції 6210 та інших товарних позицій цієї групи, за винятком товарної позиції 6209, класифікується у товарній позиції 6210.
    2. У товарній позиції 6211 термін “лижні костюми” означає одяг або набори одягу, які за зовнішнім виглядом та фактурою тканин призначені головним чином для носіння під час занять лижним спортом (гірським тощо). Вони складаються з:

    (a) лижного комбінезона, тобто одягу з одного предмета, призначеного для верхньої та нижньої частин тіла; як доповнення до рукавів та коміра у цьому виробі можуть бути кишені чи штрипки; або

    (b) лижного комплекту, тобто набору одягу, який складається з двох або трьох предметів, що продаються в роздрібній торгівлі та складаються з:

    одного предмета одягу типу анорак, спортивної непромокальної куртки із застібкою-“блискавкою”, куртки або подібного виробу із застібкою-“блискавкою”, можливо, з жилетом; та

    однієї пари штанів, які надягаються вище талії, одних бриджів або одного комбінезона із шлейками.

    Лижний комплект може також складатися з лижного комбінезона, аналогічного згаданому в пункті (a), та з утепленої куртки без рукавів, яка надягається поверх комбінезона.

    Усі компоненти лижного комплекту повинні бути виготовлені з тканини однакового переплетення, мати однаковий стиль, бути однакового сировинного складу, одного або різних кольорів; вони повинні бути відповідних та сумісних розмірів.

    1. Шарфи та подібні вироби квадратної форми або майже квадратної форми, жодна із сторін яких завдовжки не більш як 60 см, класифікуються як носові хусточки (товарна позиція 6213). Хустки, одна із сторін яких завдовжки більш як 60 см, включаються до товарної позиції 6214.
    2. Одяг цієї групи, який застібається спереду зліва направо, слід розглядати як одяг для чоловіків або хлопців, а одяг, який застібається спереду справа наліво, – як одяг для жінок або дівчат. Цими ознаками не користуються, якщо з розкрою одягу чітко видно, для якої з двох статей він призначений.

    Якщо не можна відрізнити для кого призначений одяг, – для чоловіків або хлопців чи для жінок або дівчат – він повинен класифікуватися в товарних позиціях, які включають одяг для жінок або дівчат.

    1. Вироби цієї групи можуть бути виготовлені з металевої нитки.

    Додаткові примітки:

    1. Для застосування примітки 3 (b) до цієї групи компоненти комплекту повинні бути виготовлені повністю з однієї і тієї самої тканини у разі відповідності іншим вимогам цієї примітки.

    Для цього тканина може бути невибіленою (суровою), вибіленою, пофарбованою, з різноколірних ниток або вибивною.

    Набори предметів одягу не є комплектами, якщо їх компоненти виготовлені з різних тканин, навіть якщо відмінність стосується лише їх відповідних кольорів.

    Усі компоненти комплекту повинні продаватися у роздрібній торгівлі разом як єдиний виріб. Окрема упаковка або етикетаж кожного окремого компонента цього єдиного виробу не є підставою не розглядати його як комплект.

    1. До товарних позицій 6209 і 6216 включаються рукавички, мітенки та рукавиці, просочені, покриті чи дубльовані пластмасою або гумою, навіть якщо вони виготовлені:

    з текстильного матеріалу (що відрізняється від трикотажного полотна), просоченого, покритого чи дубльованого пластмасою або гумою, товарної позиції 5903 або 5906; або

    з непросоченого, непокритого або недубльованого текстильного матеріалу (що відрізняється від трикотажного полотна), а потім просочені, покриті чи дубльовані пластмасою або гумою.

    У разі використання текстильного матеріалу (що відрізняється від трикотажного полотна) з метою армування рукавиці, мітенки та рукавички, просочені, покриті чи дубльовані пористою пластмасою або пористою гумою, належать до групи 39 або 40, навіть якщо вони виконані з непросоченого, непокритого або недубльованого текстильного матеріалу (що відрізняється від трикотажного полотна), а потім просочені, покриті чи дубльовані пористою пластмасою або пористою гумою (примітка 2 (a) (5) та останній абзац примітки 4 до групи 59).

    Код

    Назва

    Ставки мита, %

    Додаткові ОВО

    преферен-
    ційна

    пільгова

    повна

    6201

    Пальта, півпальта, накидки, плащі, анораки (включаючи лижні куртки), куртки для чоловіків або хлопців, крім виробів товарної позиції 6203:

     

     

     

     

    – пальта, півпальта, накидки, плащі та аналогічні вироби:

     

     

     

     

    6201 11 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    30 %, але не менш як 8 євро за 1 шт

    шт

    6201 12

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    6201 12 10 00

    – – – масою одного виробу не більш як 1 кг

     

    12

    20

    шт

    6201 12 90 00

    – – – масою одного виробу більш як 1 кг

     

    12

    30 %, але не менш як 8 євро за 1 шт

    шт

    6201 13

    – – із синтетичних або штучних волокон:

     

     

     

     

    6201 13 10 00

    – – – масою одного виробу не більш як 1 кг

     

    12

    30 %, але не менш як 8 євро за 1 шт

    шт

    6201 13 90 00

    – – – масою одного виробу більш як 1 кг

     

    12

    30 %, але не менш як 8 євро за 1 шт

    шт

    6201 19 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    30 %, але не менш як 8 євро за 1 шт

    шт

    – інші:

     

     

     

     

    6201 91 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    30 %, але не менш як 8 євро за 1 шт

    шт

    6201 92 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    30 %, але не менш як 8 євро за 1 шт

    шт

    6201 93 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    30 %, але не менш як 8 євро за 1 шт

    шт

    6201 99 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    30 %, але не менш як 8 євро за 1 шт

    шт

    6202

    Пальта, півпальта, накидки, плащі, анораки (включаючи лижні куртки), куртки та подібні вироби для жінок або дівчат, крім виробів товарної позиції 6204:

     

     

     

     

    – пальта, півпальта, накидки, плащі та подібні вироби:

     

     

     

     

    6202 11 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    30 %, але не менш як 7 євро за 1 шт

    шт

    6202 12

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    6202 12 10 00

    – – – масою одного виробу не більш як 1 кг

     

    12

    30 %, але не менш як 7 євро за 1 шт

    шт

    6202 12 90 00

    – – – масою одного виробу більш як 1 кг

     

    12

    20

    шт

    6202 13

    – – із синтетичних або штучних волокон:

     

     

     

     

    6202 13 10 00

    – – – масою одного виробу не більш як 1 кг

     

    12

    20

    шт

    6202 13 90 00

    – – – масою одного виробу більш як 1 кг

     

    12

    30 %, але не менш як 7 євро за 1 шт

    шт

    6202 19 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    30 %, але не менш як 7 євро за 1 шт

    шт

    – інші:

     

     

     

     

    6202 91 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    30 %, але не менш як 7 євро за 1 шт

    шт

    6202 92 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    30 %, але не менш як 7 євро за 1 шт

    шт

    6202 93 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    30 %, але не менш як 7 євро за 1 шт

    шт

    6202 99 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    30 %, але не менш як 7 євро за 1 шт

    шт

    6203

    Костюми, комплекти, піджаки, штани, комбінезони із шлейками, бриджі та шорти (крім купальних), для чоловіків або хлопців:

     

     

     

     

    – костюми:

     

     

     

     

    6203 11 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    12

    шт

    6203 12 00 00

    – – із синтетичних волокон

     

    12

    12

    шт

    6203 19

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6203 19 10 00

    – – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6203 19 30 00

    – – – із штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6203 19 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – комплекти:

     

     

     

     

    6203 22

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    6203 22 10 00

    – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 22 80 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 23

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    6203 23 10 00

    – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 23 80 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 29

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    – – – із штучних волокон:

     

     

     

     

    6203 29 11 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 29 18 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 29 30 00

    – – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    12

    шт

    6203 29 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – піджаки та блейзери:

     

     

     

     

    6203 31 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    12

    шт

    6203 32

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    6203 32 10 00

    – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 32 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 33

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    6203 33 10 00

    – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 33 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 39

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    – – – із штучних волокон:

     

     

     

     

    6203 39 11 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 39 19 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 39 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – штани, комбінезони із шлейками, бриджі та шорти:

     

     

     

     

    6203 41

    – – з вовни або тонкого волосу тварин:

     

     

     

     

    6203 41 10 00

    – – – штани та бриджі

     

    12

    12

    шт

    6203 41 30 00

    – – – комбінезони із шлейками

     

    12

    12

    шт

    6203 41 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 42

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    – – – штани та бриджі:

     

     

     

     

    6203 42 11 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    – – – – інші:

     

     

     

     

    6203 42 31 00

    – – – – – з джинсової тканини

     

    12

    12

    шт

    6203 42 33 00

    – – – – – з вельвет-корду з розрізаним ворсом

     

    12

    12

    шт

    6203 42 35 00

    – – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – – – комбінезони із шлейками:

     

     

     

     

    6203 42 51 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 42 59 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 42 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 43

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    – – – штани та бриджі:

     

     

     

     

    6203 43 11 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 43 19 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – – – комбінезони із шлейками:

     

     

     

     

    6203 43 31 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 43 39 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 43 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 49

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    – – – із штучних волокон:

     

     

     

     

    – – – – штани та бриджі:

     

     

     

     

    6203 49 11 00

    – – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 49 19 00

    – – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – – – – комбінезони із шлейками:

     

     

     

     

    6203 49 31 00

    – – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6203 49 39 00

    – – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 49 50 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6203 49 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204

    Костюми, комплекти, жакети, сукні, спідниці, спідниці-штани, штани, комбінезони із шлейками, бриджі та шорти (крім купальних), для жінок або дівчат:

     

     

     

     

    – костюми:

     

     

     

     

    6204 11 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    12

    шт

    6204 12 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6204 13 00 00

    – – із синтетичних волокон

     

    12

    12

    шт

    6204 19

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6204 19 10 00

    – – – із штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6204 19 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – комплекти:

     

     

     

     

    6204 21 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    12

    шт

    6204 22

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    6204 22 10 00

    – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6204 22 80 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 23

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    6204 23 10 00

    – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6204 23 80 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 29

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    – – – із штучних волокон:

     

     

     

     

    6204 29 11 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6204 29 18 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 29 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – жакети та блейзери:

     

     

     

     

    6204 31 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    12

    шт

    6204 32

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    6204 32 10 00

    – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6204 32 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 33

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    6204 33 10 00

    – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6204 33 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 39

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    – – – із штучних волокон:

     

     

     

     

    6204 39 11 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6204 39 19 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 39 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – сукні:

     

     

     

     

    6204 41 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    12

    шт

    6204 42 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6204 43 00 00

    – – із синтетичних волокон

     

    12

    12

    шт

    6204 44 00 00

    – – із штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6204 49

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6204 49 10 00

    – – – з шовкових ниток або шовкових відходів

     

    12

    12

    шт

    6204 49 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – спідниці та спідниці-штани:

     

     

     

     

    6204 51 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    12

    шт

    6204 52 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6204 53 00 00

    – – із синтетичних волокон

     

    12

    12

    шт

    6204 59

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6204 59 10 00

    – – – із штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6204 59 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – штани, комбінезони із шлейками, бриджі та шорти:

     

     

     

     

    6204 61

    – – з вовни або тонкого волосу тварин:

     

     

     

     

    6204 61 10 00

    – – – штани та бриджі

     

    12

    12

    шт

    6204 61 85 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 62

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    – – – штани та бриджі:

     

     

     

     

    6204 62 11 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    – – – – інші:

     

     

     

     

    6204 62 31 00

    – – – – – з джинсової тканини

     

    12

    12

    шт

    6204 62 33 00

    – – – – – з вельвет-корду з розрізаним ворсом

     

    12

    12

    шт

    6204 62 39 00

    – – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – – – комбінезони із шлейками:

     

     

     

     

    6204 62 51 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6204 62 59 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 62 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 63

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    – – – штани та бриджі:

     

     

     

     

    6204 63 11 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6204 63 18 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – – – комбінезони із шлейками:

     

     

     

     

    6204 63 31 00

    – – – – робочі

     

    12

    12

    шт

    6204 63 39 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 63 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 69

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    – – – із штучних волокон:

     

     

     

     

    – – – – штани та бриджі:

     

     

     

     

    6204 69 11 00

    – – – – – робочі

     

    10

    10

    шт

    6204 69 18 00

    – – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – – – – комбінезони із шлейками:

     

     

     

     

    6204 69 31 00

    – – – – – робочі

     

    10

    10

    шт

    6204 69 39 00

    – – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 69 50 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6204 69 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6205

    Сорочки та сорочки з короткими рукавами, для чоловіків або хлопців:

     

     

     

     

    6205 20 00 00

    – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6205 30 00 00

    – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6205 90

    – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6205 90 10 00

    – – з льону або волокна рами

     

    12

    12

    шт

    6205 90 80 00

    – – інші

     

    12

    12

    шт

    6206

    Блузки, сорочки та сорочки з короткими рукавами, для жінок або дівчат:

     

     

     

     

    6206 10 00 00

    – із шовку або відходів шовку

     

    12

    12

    шт

    6206 20 00 00

    – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    12

    шт

    6206 30 00 00

    – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6206 40 00 00

    – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6206 90

    – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6206 90 10 00

    – – з льону або волокна рами

     

    12

    12

    шт

    6206 90 90 00

    – – інші

     

    12

    12

    шт

    6207

    Майки, труси, кальсони, сорочки нічні, піжами, халати купальні, домашні халати та аналогічні вироби, для чоловіків або хлопців:

     

     

     

     

    – труси та кальсони:

     

     

     

     

    6207 11 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6207 19 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    – сорочки нічні та піжами:

     

     

     

     

    6207 21 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6207 22 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6207 29 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    – інші:

     

     

     

     

    6207 91 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    6207 99

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6207 99 10 00

    – – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    6207 99 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    6208

    Майки та сорочки, комбінації, спідні спідниці, труси, сорочки нічні, піжами, пеньюари, халати купальні, домашні халати та аналогічні вироби, для жінок або дівчат:

     

     

     

     

    – комбінації та спідні спідниці:

     

     

     

     

    6208 11 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6208 19 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    – сорочки нічні та піжами:

     

     

     

     

    6208 21 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6208 22 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6208 29 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    – інші:

     

     

     

     

    6208 91 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    6208 92 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    6208 99 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    6209

    Дитячий одяг та додаткові речі до одягу:

     

     

     

     

    6209 20 00 00

    – з бавовни

     

    10,5

    30 %, але не менш як 1 євро за 1 шт

    6209 30 00 00

    – із синтетичних волокон

     

    10,5

    30 %, але не менш як 1 євро за 1 шт

    6209 90

    – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6209 90 10 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    10

    30 %, але не менш як 1 євро за 1 шт

    6209 90 90 00

    – – інший

     

    10,5

    30 %, але не менш як 1 євро за 1 шт

    6210

    Одяг, виготовлений з матеріалів товарних позицій 5602, 5603, 5903, 5906 або 5907:

     

     

     

     

    6210 10

    – з матеріалів товарної позиції 5602 або 5603:

     

     

     

     

    6210 10 10 00

    – – з матеріалів товарної позиції 5602

     

    10

    40

    – – з матеріалів товарної позиції 5603:

     

     

     

     

    6210 10 92 00

    – – – одяг одноразового використання, призначений для пацієнтів (хворих) чи хірургів, що використовується під час хірургічних операцій

     

    12

    40

    6210 10 98 00

    – – – інші

     

    12

    40

    6210 20 00 00

    – інший одяг, подібний наведеному в товарних підпозиціях 6201 11 – 6201 19

     

    12

    40

    шт

    6210 30 00 00

    – інший одяг, подібний наведеному в товарних підпозиціях 6202 11 – 6202 19

     

    12

    40

    шт

    6210 40 00 00

    – інший одяг для чоловіків або хлопців

     

    12

    40

    6210 50 00 00

    – інший одяг для жінок або дівчат

     

    12

    40

    6211

    Костюми спортивні, лижні, костюми та плавки купальні; інший одяг:

     

     

     

     

    – костюми та плавки купальні:

     

     

     

     

    6211 11 00 00

    – – для чоловіків або хлопців

     

    12

    12

    шт

    6211 12 00 00

    – – для жінок або дівчат

     

    12

    12

    шт

    6211 20 00 00

    – лижні костюми

     

    12

    12

    шт

    – інший одяг для чоловіків або хлопців:

     

     

     

     

    6211 32

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    6211 32 10 00

    – – – одяг робочий

     

    12

    12

    – – – одяг спортивний з підкладкою:

     

     

     

     

    6211 32 31 00

    – – – – верх якого виконано з такої самої тканини

     

    12

    12

    шт

    – – – – інші:

     

     

     

     

    6211 32 41 00

    – – – – – верхні частини

     

    12

    12

    шт

    6211 32 42 00

    – – – – – нижні частини

     

    12

    12

    шт

    6211 32 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    6211 33

    – – із синтетичних або штучних волокон:

     

     

     

     

    6211 33 10 00

    – – – одяг робочий

     

    12

    12

    – – – одяг спортивний з підкладкою:

     

     

     

     

    6211 33 31 00

    – – – – верх якого виконано з такої самої тканини

     

    12

    12

    шт

    – – – – інші:

     

     

     

     

    6211 33 41 00

    – – – – – верхні частини

     

    12

    12

    шт

    6211 33 42 00

    – – – – – нижні частини

     

    12

    12

    шт

    6211 33 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    6211 39 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    – інший одяг для жінок або дівчат:

     

     

     

     

    6211 42

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    6211 42 10 00

    – – – фартухи, халати та інший робочий одяг

     

    12

    12

    – – – одяг спортивний з підкладкою:

     

     

     

     

    6211 42 31 00

    – – – – верх якого виконано з такої самої тканини

     

    12

    12

    шт

    – – – – інші:

     

     

     

     

    6211 42 41 00

    – – – – – верхні частини

     

    12

    12

    шт

    6211 42 42 00

    – – – – – нижні частини

     

    12

    12

    шт

    6211 42 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    6211 43

    – – із синтетичних або штучних волокон:

     

     

     

     

    6211 43 10 00

    – – – фартухи, халати та інший робочий одяг

     

    12

    12

    – – – одяг спортивний з підкладкою:

     

     

     

     

    6211 43 31 00

    – – – – верх якого виконано з такої самої тканини

     

    12

    12

    шт

    – – – – інші:

     

     

     

     

    6211 43 41 00

    – – – – – верхні частини

     

    12

    12

    шт

    6211 43 42 00

    – – – – – нижні частини

     

    12

    12

    шт

    6211 43 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    6211 49 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    6212

    Бюстгальтери, пояси, корсети, підтяжки, пояси з підв”язками, круглі підв”язки і подібні вироби та їх частини, трикотажні або нетрикотажні:

     

     

     

     

    6212 10

    – бюстгальтери:

     

     

     

     

    6212 10 10 00

    – – у наборі, який складається з бюстгальтера і трусів, призначеному для роздрібної торгівлі

     

    6,5

    6,5

    шт

    6212 10 90 00

    – – інші

     

    6,5

    6,5

    шт

    6212 20 00 00

    – пояси і пояси-труси

     

    6,5

    6,5

    шт

    6212 30 00 00

    – грації

     

    6,5

    6,5

    шт

    6212 90 00 00

    – інші

     

    6,5

    6,5

    6213

    Хусточки та носові хусточки:

     

     

     

     

    6213 20 00 00

    – з бавовни

     

    10

    40

    шт

    6213 90 00 00

    – з інших текстильних матеріалів

     

    10

    40

    шт

    6214

    Шалі, шарфи, хустки, кашне, мантильї, вуалі та подібні вироби:

     

     

     

     

    6214 10 00 00

    – із шовку або відходів шовку

     

    8

    40

    шт

    6214 20 00 00

    – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    8

    40

    шт

    6214 30 00 00

    – із синтетичних волокон

     

    8

    40

    шт

    6214 40 00 00

    – із штучних волокон

     

    8

    40

    шт

    6214 90 00 00

    – з інших текстильних матеріалів

     

    8

    40

    шт

    6215

    Краватки, краватки-метелики та хустки-краватки:

     

     

     

     

    6215 10 00 00

    – із шовку або відходів шовку

     

    6,3

    40

    шт

    6215 20 00 00

    – із синтетичних або штучних волокон

     

    6,3

    40

    шт

    6215 90 00 00

    – з інших текстильних матеріалів

     

    6,3

    40

    шт

    6216 00 00 00

    Рукавички, мітенки та рукавиці

     

    7,6

    40

    пар

    6217

    Інші готові додаткові речі до одягу; частини одягу або додаткових речей до одягу, крім виробів товарної позиції 6212:

     

     

     

     

    6217 10 00 00

    – додаткові речі до одягу

     

    6,3

    40

    6217 90 00 00

    – частини

     

    12

    40

    Перегляди: 0