Головна Новини Ринок України Елеватор Vitagro на Хмельниччині збільшив виробничі потужності

Елеватор Vitagro на Хмельниччині збільшив виробничі потужності

Агрохолдинг Vitagro отримав сертифікат на закінчення будівництва першої черги сучасного елеваторного комплексу з приймання, очищення, сушіння, зберігання і відвантаження зерна в місті Волочиськ Хмельницької області.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на Еlevatorist.com.

Волочиський елеватор до 2020 року був складом підлогового типу зберігання. Поруч з ним підприємство встановило ємності на 25,5 тис. тонн зберігання зернових і олійних культур.

Силоси, а також транспортне обладнання для Vitagro виготовив український завод “Варіант Агро Буд”. Компанія встановила чотири силоси СВП діаметром 22 м, 6 норій і 14 конвеєрів.

“На Волочиському елеваторі реалізували нестандартну комплектацію обладнання за спеціальними технічними вимогами Vitagro. Посилено конструкція корпусу силосу і збільшені снігові навантаження на дах”, – розповів керівник елеваторного напряму “Варіант Агро Буд” Олексій Киба.

Будівництво даного комплексу зайняло 4 місяці. Згідно з даними електронної тендерної площадки Salesbook, Vitagro планує збільшити потужність Волочиського елеватора ще на 22 тис. тонн.

Перегляди: 9