Головна Рослинництво Зернові Ще один агрохолдинг завершив збір кукурудзи

Ще один агрохолдинг завершив збір кукурудзи

На початку березня в усіх кластерах ІМК завершили обмолот кукурудзи, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію компанії.

Останніми жнива-2022 завершили виробничі підрозділи компанії на Сумщині. Всього з площі понад 50,2 тис. га було намолочено понад 532 тис. тоннзерна із середньою врожайністю 106 ц/га, що є другим кращим показником врожайності кукурудзи за всю 15-річну історію ІМК.

«Вперше нам довелось заходити у весну із недомолоченою кукурудзою. Але на те є об’єктивні причини: в першу чергу, несприятливі для жнив погодні умови восени, що майже на місяць затримали початок осінніх польових робіт, а також всім відомі проблеми із відвантаженням зерна на експорт, спричинені військовою агресією рф проти України.

Тим не менш, завдяки відповідальній та злагодженій роботі всієї команди ІМК, а також відпрацьованій ефективній технології виробництва, вдалось досягти одного із найкращих за всі роки господарювання результатів», – підбив підсумок збиральної кампанії операційний директор ІМК Олександр Вержиховський.

Перегляди: 13