Головна Зберігання Елеваторам запропонували страхування від воєнних ризиків

Елеваторам запропонували страхування від воєнних ризиків

KMZ Industries домовилися про співпрацю з найбільшою страховою компанією в Україні – ARX, разом з якою пропонують страхування елеваторів від воєнних ризиків, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис елеваторобудівника у Facebook.

«Сьогодні українські фермери на свій страх та ризик продовжують будуватися та розширювати потужності. Їх виправдано лякають існуючі воєнні ризики, адже наслідки «прильотів» можуть бути різних масштабів. З 2022 року наші фахівці провели низку ремонтних та відновлювальних робіт на елеваторах, що були пошкоджені саме уламками, і тому ми знаємо, наскільки великими можуть бути втрати бізнесу через цей фактор. Завдяки набутому досвіду ми пропонуємо клієнтам найбільш оптимальні рішення, які дозволять оптимізувати та здешевити ремонт, але наявність страховки в разі настання страхового випадку може повністю чи частково врятувати фермера від фінансових витрат. Послугу, яка б дозволяла застрахувати своє майно від воєнних пошкоджень, агробізнес давно потребував, тому очікуємо, що вона буде актуальною як серед маленьких фермерських господарств, так і серед великих компаній, адже тепер аграрії можуть отримати страхове покриття за зовсім невеликий, у порівнянні з лімітом відшкодування, платіж», – зазначив заступник генерального директора KMZ Industries з розвитку Борис Рибачук.

Послуга «Страхування майна від воєнних ризиків», яку надає ARX, передбачає покриття втрати або пошкодження застрахованого майна виключно в результаті прямого та/або опосередкованого впливу від ракет, БПЛА будь-яких типів, літальних боєприпасів, засобів протиповітряної та протиракетної оборони, будь-яких їх уламків.

Річна плата за страхування розраховується індивідуально, з урахуванням місця розташування, площі та вартості майна.


 [a1]eb

Перегляди: 17