Головна Техно Автомобільна зарядка з вбудованим музичним плеєром – це взагалі законно?

Автомобільна зарядка з вбудованим музичним плеєром – це взагалі законно?

Під час водіння багато водіїв насолоджуються проведеним часом за кермом, слухаючи улюблену музику. Ми більше не програємо музику з флешок або SD-карт, а тим паче з касет або компакт-дисків. Завдяки безперешкодному доступу до мережі Інтернет можна слухати музику просто з телефону. Але що робити, якщо в автомобілі немає вбудованого USB-порту, а магнітола не підтримує сучасні технології? Хорошим рішенням стане купівля автомобільного аксесуара – FM-трансмітера. Знайти його, а також безліч інших зарядних гаджетів можна тут https://www.aks.ua/catalog/zaryadnye-ustroistva/

FM-трансмітер – що це?

 FM-передавач – це невеликий пристрій для бездротової передачі музики. Звук з телефону або планшета на автомобільну аудіосистему передається за допомогою радіохвиль, налаштованих на відповідну частоту. Сполучаємо обидва пристрої по Bluetooth, для цього в деяких моделях смартфонів ще потрібно буде встановити спеціальний додаток. Після успішного підключення керуємо музикою з телефону або безпосередньо через передавач. Додатковою перевагою в деяких пристроях також є наявність слота для читання карт пам’яті microSD.

 Автомобільний передавач просто вставляється в гніздо прикурювача і з’єднується з носієм даних. Потім задайте на ньому і на радіо загальну і вільну частоту, щоб інші радіостанції не заважали йому. І все, пристрій готовий до роботи. FM-трансмітер – це чудове і дуже просте у використанні рішення, яке стане в нагоді для прослуховування улюбленої музики в машині.

Для чого використовується FM-передавач?

 Перш за все, FM-трансмітер використовується для передачі файлів у форматі mp3. Усі моделі автомобільних трансмітерів мають цю функцію. Крім того, автомобільний передавач є ще й зарядним пристроєм, зустрічаються моделі з двома USB-входами, що дає змогу заряджати, наприклад, два телефони одночасно. https://www.aks.ua/catalog/aksessuary-dlya-avtomobilya/ у продажу також є передавачі з вмонтованим мікрофоном, які чудово працюють у режимі гучного зв’язку. Це дуже зручне і безпечне рішення під час водіння. Коли ми відповімо на дзвінок, з автомобільних динаміків буде чути голос нашого співрозмовника, таким чином можна розмовляти, не підносячи телефон до вуха. Це також буде класне рішення для любителів аудіокниг, адже послухати улюблену книжку можна просто з телефона під час водіння.

 Таким чином, FM-передавач – це дуже дешевий, функціональний гаджет, який варто купити, якщо в нашій машині немає радіо останнього покоління. Під час вибору автомобільного передавача слід звертати увагу насамперед на підтримувані формати, типи входів, а також спосіб зв’язку і частотний діапазон.

Перегляди: 4