Головна Новини Чітке дотримання глибини обробітку ґрунту навіть за роботи в найважчих умовах

    Чітке дотримання глибини обробітку ґрунту навіть за роботи в найважчих умовах

    Культиватори для виконання передпосівного обробітку ґрунту Wil-Rich від компанії Väderstad є універсальними машинами, які показують високу якість роботи за різних технологій обробітку ґрунту та його стану.

    Робочими органами культиватора є стрілчасті лапи, закріплені на С-подібних стійках із пружинним захистом. Вони завжди працюють посередині необробленої ділянки, залишеної передніми лапами.

    Залежно від умов роботи, твердості ґрунту, наявної на поверхні поля рослинності, агрегат може бути укомплектовано захистом із однією пружиною, сила спрацювання якої становить 68 кг, або ж із двома пружинами — сила спрацювання яких 136 кг. До речі, пружини працюють на розтяг, що гарантує безвідмовну робота вузла та захист робочих органів навіть у найскладніших умовах і є надійнішим варіантом порівняно із пружинним захистом, що працює на стискання. Адже в разі зіткнення робочого органу із перешкодою, пружина за максимального розтягу «вирветься» з кронштейну кріплення, чим унеможливить механічний вплив на раму агрегату. Якщо ж пружинний захист передбачає стискання пружини, то в певний момент, за повного стиснення пружини, все навантаження передається на раму агрегату.

    Обирайте найкращі рішення. З точки зору простоти конструкції, продуктивності та якості проведення передпосівного обробітку ґрунту лапові культиватори Wil-Rich є найоптимальнішими машинами для здійснення цієї вкрай важливої технологічної операції.

    Перегляди: 3