Головна Новини Ринок України Висока швидкість для Tempo – не перешкода

Висока швидкість для Tempo – не перешкода

Väderstad — лідер із розробки, виготовлення та реалізації високошвидкісних сівалок точного висіву, які забезпечують високу змінну продуктивність та високу якість сівби насіння більшості затребуваних на вітчизняному ринку сільськогосподарських культур.

Кожен компонент сівалок Tempo розроблений для високошвидкісної сівби з мінімальними вимогами до обслуговування. Рама, висівні секції, вентилятор, гідравліка — все це має міцну конструкцію, що робить сівалку довговічною, універсальною і простою в обслуговуванні —такою, що відповідає вимогам вашого господарства.

Серцем сівалок Tempo від компанії Väderstad є унікальна система дозування насіння — Gilstring Seed Meter, яка гарантує незрівнянну точність на найвищих швидкостях сівби. Секрет криється в тому, що Tempo повністю контролює переміщення насіння: від процесу дозування до висіву в ґрунт. Завдяки цьому ні вібрації, ні схили не впливають на точність дозування насіння.

Наразі продуктова лінійка швидкісних сівалок Tempo дає змогу конфігурувати агрегат під конкретні потреби будь-якого господарства. Адже сівалки Tempo — це універсальні машини, які можуть висівати всі без винятку технічні культури, олійні та навіть зернові з міжряддям від 45 до 70 см.

Перегляди: 3