Головна Новини Ринок України Висока швидкість руху без забивання культиваторів Wil-Rich XL2 та Wil-Rich QX2

Висока швидкість руху без забивання культиваторів Wil-Rich XL2 та Wil-Rich QX2

Придбання компанією Väderstad американської компанії АGCO-AMITY JV (AAJV) розширило портфоліо техніки для обробітку ґрунті і наразі дає змогу запропонувати вітчизняним аграріям значно ширшу лінійку сучасних та продуктивних машин, які відповідають їхнім запитам.

Одними з перших машин, які вже доступні до замовлення вітчизняним аграріям, є універсальні культиватори для проведення передпосівного обробітку ґрунту Wil-Rich XL2 та Wil-Rich QX2.

Серед ключових особливостей цих машин є чітке дотримання глибини обробітку всією шириною захвату, можливість безперебійної роботи на полях із великою кількістю рослинних решток та висока робоча швидкість, яка становить 10-12 км/год. Стрілчасті лапи культиваторів закріплено на С-подібних реберних стійках, які мінімізують накопичення рослинних решток на них. Також безперешкодному проходження великої кількості рослинних решток сприяє оптимальне розташування робочих органів на рамі агрегату: відстань від переднього до заднього ряду кріплення робочих органів є найбільшою в галузі й становить 3,6 м.

Це технологічне рішення дає змогу максимально далеко розмістити робочі органи в одному ряду, при цьому забезпечити можливість повного перекриття між сусідніми проходами лап та суцільне підрізання обробленого шару ґрунту з одночасним безперешкодним проходженням навіть великої кількості пожнивних решток попід агрегатом. Крім того, це знижує навантаження на трактор і збільшується ефективність роботи агрегату. Відстань між поперечними балками становить 890 мм, а кліренс машини — 610 мм.

Перегляди: 2