Головна Новини Ринок України Сівалка Tempo – очевидний вибір для насіннєвих господарств

Сівалка Tempo – очевидний вибір для насіннєвих господарств

Окрім високої швидкості сівби, яка становить 14-17 км/год, сівалки точного висіву Tempo від компанії Väderstad забезпечують можливість індивідуального налаштування норми висіву для кожної секції.

Оскільки система дозування насіння кожної висівної секції приводяться в рух за допомогою індивідуальних електродвигунів, аграрії можуть налаштувати одну й ту ж сівалку на висів багатьох типів насіння сільськогосподарських культур з різними показниками висіву та міжряддями. Налаштування здійснюється за допомогою найсучаснішої на ринку системи управління Väderstad E-Control на базі планшету iPad.

Крім того, завдяки наявності електроприводів висівних пристроїв, всі без винятку високошвидкісні сівалки точного висіву Tempo від компанії Väderstad мають можливість миттєвого відключення окремих висівних секцій з висівом насіння чи добрив. Програмне забезпечення дає змогу окремо відключити функцію висіву добрив і гранул та проводити лише висів насіння.

Функція індивідуального вимикання висівних секцій поставляється у базовій комплектації. При під’єднанні до навігаційної системи трактора може працювати в автоматичному режимі без участі оператора.

Перегляди: 2