Головна Новини Наші новини TЕКСА – ще один спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

TЕКСА – ще один спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024

Текса є офіційним представником німецької компанії Bruker, яка є світовим лідером у виробництві лабораторних та онлайн ІЧ-спектрометрів для контролю складу та фізико-хімічних показників, а також рентгенівських спектрометрів для елементного аналізу.

Обладнання Bruker вже завоювало довіру багатьох компаній в Україні та світі своєю швидкістю роботи, високою точністю результатів, широким спектром можливостей та простотою у користуванні. Лінійка спектрометрів представлена кількома моделями, які дозволяють отримати точну та якісну інформацію про сировину, продукт та процес при виконанні задач контролю на підприємствах агропромислового комплексу та в харчовій промисловості в цілому.

Завдяки обладнанню Bruker, Текса надає інструменти для вирішення постійно-актуальних питань для кожного підприємця: підвищення рентабельності, оптимізація витрат та робочого процесу в цілому, підвищення якості продукту відповідно до запитів ринку.

Одна з головних переваг компанії Текса є професійний підхід до завдань клієнтів і кваліфікована сервісна та методична підтримка партнерів в Україні.

Не пропустіть можливість познайомитися з компанією Текса та дізнатися більше про новітні технології та рішення від Bruker, що відповідають сучасним викликам, на виставці Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а).

Перегляди: 2