Головна Новини Наші новини «УкрБіо Транс-Сервіс» – у числі партнерів Ukrainian Livestock Summit 2024

«УкрБіо Транс-Сервіс» – у числі партнерів Ukrainian Livestock Summit 2024

ТОВ «УкрБіо Транс-Сервіс» спеціалізується на продажу обладнання для гранулювання та комплектуючих до нього, а також виготовленні матриць на замовлення. Закуповує пелети та брикети у виробників.

З 2009 року компанія є ексклюзивним представником та дистриб’ютором італійської компанії General Dies в Україні. Понад 50-річний досвід виробництва обладнання для гранулювання та запчастин до нього є запорукою їх високої якості. Компанія постачає гранулятори та лінії гранулювання різної виробничої потужності (від 80 кг/год до 4 т/год). Матриці та обичайки виробництва General Dies виготовляються з легованої сталі та з високим вмістом хрому, мають підвищену зносостійкість і користуються попитом у виробників пелет.

В компанії ви маєте можливість замовити виготовлення матриць та обичайок за власними кресленнями. Виробник гарантує високу якість запчастин та їх своєчасну доставку.

«УкрБіо Транс-Сервіс» є партнером польської фірми ANWA. Основним видом діяльності фірми є експортно-імпортні операції та надання послуг транспортної логістики. ANWA Sp. Z o. о. працює з українськими виробниками твердого біопалива і займається постачанням паливних брикетів і пелет в країни Євросоюзу. Зокрема підписані довгострокові контракти на постачання біопалива на електростанції в Польщі, а також споживачам в Італії, Румунії та інших країнах.

«УкрБіо Транс-Сервіс» і ANWA Sp. Z o. о. постійно розвиваються і працюють над покращенням якості своїх послуг. Розширення сфери діяльності, пошук нових клієнтів та партнерів, готовность до співпраці є головною передумовою успішної роботи фірм..

Сайт компанії: https://ubts.net/

Відвідайте стенд «УкрБіо Транс-Сервіс» й ознайомтеся з пропозиціями компанії на виставці Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Квитки на саміт: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 1