Головна Новини Наші новини МЕЗ «Потоки» представить свій стенд на виставці Ukrainian Livestock Summit 2024

МЕЗ «Потоки» представить свій стенд на виставці Ukrainian Livestock Summit 2024

«Потоки» – спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024 – сучасний маслоектракційний завод з виробництва соняшникової олії, першого білкового соняшникового концентрату і шроту. Підприємство засноване у 2018 році, оснащене новітнім обладнанням німецького та швейцарського виробництва .

Отримуючи з дарів сонця все найцінніше і зберігаючи закладені природою корисні властивості, завод виробляє якісні, екологічно чисті та корисні продукти. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості та високо цінується за кордоном.

Загальна площа виробничих й складських приміщень заводу становить 25 тис. кв. метрів, 420 кваліфікованих працівників щодоби виробляють понад 600 тонн соняшникової олії, 450 тонн концентрату «Проглот» й 350 тонн соняшникової пресованої гранульованої луги.

«Проглот» – унікальний білковий соняшниковий концентрат з неймовірно високим вмістом протеїну – 45%. Ідеальний корм для сільськогосподарських тварин, птахів і навіть риб. «Потоки» – перше підприємство, яке вивело на ринок цей продукт, здатний стати замінником соєвого шроту. Європейські країни починають уникати соєвий шрот, тому що він містить ГМО. У соняшнику ГМО немає. Виробництво заводу є унікальним не тільки для України, але і для всього світу.

Сайт заводу: https://mez.com.ua/

Познайомтесь з продукцією заводу «Потоки» і його виробництвом на виставкому стенді підприємства на Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Зареєструватись на саміт: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 7