За яких умов продажу земельних ділянок можливо зберегти аграрну та переробну галузь в Україні, – директор з юридичних питань агропромислового холдингу “Астарта-Київ” Лілія Тімакіна.

    Ринок землі – це система організаційно-правових і економічних відносин, що виникають в процесі перерозподілу земель та прав на них між суб”єктами цього ринку на основі конкурентного попиту і пропозиції. Ринок землі далекий від досконалості, і окрім того, існує багато проблемних питань землекористування, які потребують висвітлення та вирішення.

    На нашу ІІІ щорічну конференцію аграрних юристів ми запросили найкращих юристів-практиків з крупних агрохолдингів, для висвітлення найгостріших питань, що турбують аграріїв. В своєму виступі директор з юридичних питань агропромислового холдингу “Астарта-Київ”, Лілія Тімакіна, керуючись власним досвідом, поділиться думками та розповість, зокрема, за яких умов продажу земельних ділянок можливо зберегти аграрну та переробну галузь в Україні, а також підніме проблемні питання землекористування в Україні та шляхи їх вирішення.

    Ці, та багато інших питань щодо ринку землі в своїй доповіді “Відкриття ринку землі, ризики та перспективи для аграрних підприємств” розповість 31 жовтня Лілія Тімакіна.

    Перегляди: 0