Про адаптування дійсного Статуту до нового Закону України “Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю” розповість керівник юридичного відділу Аграрної Компанії “ЗОРЯ”, Аліна Нікончук

    17 червня 2018 року набув чинності Закон України “Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю”. Прийняття даного Закону сколихнуло всю юридичну спільноту. Більшість підприємств на території України створені та здійснюють свою господарську діяльність як ТОВ. Законодавець, в свою чергу, вніс значні зміни в основоположні поняття даної організаційно-правової форми. Введено нові поняття, такі як корпоративний договір, договір про створення Товариства, безвідклична довіреність та інші.

    Закон значно скоротив перелік відомостей, які повинні бути прописані в Статуті. Відкритим залишається питання негативне це явище чи позитивне.

    Підніме питання адаптування дійсного Статуту до нового Закону керівник юридичного відділу Аграрної Компанії “ЗОРЯ”, Аліна Нікончук та розповість яким чином це має відбуватися, в які строки та чи необхідно це взагалі. Що робити підприємствам, які здійснюють свою господарську діяльність на основі модельного Статуту.

    Перегляди: 0