Компанія “ПроАгро Груп” запрошує до Єгипту на виїзний семінар-практикум “Все про податки 2018”

    Одним із аспектів розвитку економіки країни є державна політика в сфері оподаткування, що в цілому впливає на бізнес-клімат в країні. 2014-2015 рр. призвели до дестабілізації економічної ситуації в Україні, що, зокрема, позначилося і на умовах оподаткування підприємств, в т.ч. і в сфері сільського господарства.

    Фактично з 2015 року в Україні щорічно відбуваються зміни умов оподаткування, що вносить певні складнощі у веденні бухгалтерської звітності. Це і адміністрування ПДВ, ЄСВ, і відображення в бухгалтерському обліку держдотацій тощо. Всі ці аспекти вимагають ретельного вивчення, а напередодні річних звітів – систематизації накопичених знань і досвіду.

    У зв”язку з цим компанія “ПроАгро” оголошує про проведення виїзного семінару-практикуму “Все про податки 2018”, який відбудеться 24 листопада – 1 грудня 2018 року (Єгипет, Шарм-ель-Шейх, готель Concorde El Salam Front Area 5 *).

    В рамках семінару будуть розглянуті 4 основні блоки питань:

    • ПДВ
    • ЄСВ і Спрощений режим оподаткування
    • Екологічний податок
    • Податок на прибуток і фінансова звітність. Прогноз змін на 2019 рік.

    Фахівці-практики допоможуть учасникам семінару розібратися в усіх нюансах умов оподаткування підприємств в 2018 році, систематизувати знання та якісно підготуватися до підготовки річних звітів.

    Поспішайте стати учасником семінару! Кількість місць обмежена!

    Перегляди: 0