Як отримати рекордну врожайність сорго? – 18 грудня Ярослав Бардин поділиться секретами інноваційних підходів до вирощування

    18 грудня в рамках конференції “Аграрні інновації 2018” Ярослав Бардин, директор ТОВ “НВТ “УКРСОРГО”, під час свого виступу розповість про інноваційні підходи до вирощування сорго, які дозволили отримати рекордну врожайність сільгоспкультури у поточному році.

    20 вересня було встановлено рекорд України в категорії “Агропромисловий комплекс” – найвища врожайність зерна сорго 14,43 т/га, отриманого в результаті впровадження “Технологія Бардина-Чикалюка вирощування сорго”. При цьому Я.Бардин не планує зупинятися на досягнутому та має на меті вже у 2019 р. досягти показника врожайності на рівні 20 т/га.

    За даними Я.Бардина, рентабельність вирощування сорго при врожайності 14,43 т/га, виробничій собівартості $400/га та ціні реалізації $200/т перевищує 600%.

    Дізнатися більше про інноваційні підходи до вирощування сорго та поспілкуватися з Я.Бардином можна 18 грудня під час конференції “Аграрні інновації 2018” (м. Київ, вул. Хрещатик, 10, iHUB). Реєструйтеся та отримайте корисну і цікаву інформацію з перших вуст!

    Перегляди: 0