Про ризики для фрахтувальників в портах чорноморського регіону та Середземномор’я та шляхи їх мінімізації розповість старший юрист компанії Interlegal Катерина Гадецька

    Всім відомо, що ризик – невід’ємний супутник торговельної діяльності. Більше того, з того часу як товар стає вантажем та прямує до покупця, ризики зазвичай стають подвійними.

    Вести діяльність в умовах турбулентності, напевно, неможливо, але мінімізувати ризики завжди під силу. Головна зброя в цій справі: глибоке розуміння специфіки міжнародної торгівлі, морських перевезень та вчасний аналіз ситуації.

    Катерина Гадецька розповість про основні труднощі, з якими стикаються фрахтувальники в портах Чорного та Середземного морів. Багаторічна практика Interlegal та офіси в країнах Чорного моря дають змогу навести актуальні приклади складних ситуації, які можуть трапитись як у портах навантаження, так і вивантаження. Катерина наведе приклади таких ситуацій в портах Румунії, України, Італії, Туреччини, Марокко та інших країн.

    Серед основних ризиків, про які йтиме мова під час виступу:

    • Особливості визначення кількості та якості товару;

    • Ризики, пов’язані із використанням окремих положень чартерів;

    • Географічні особливості портів країн Чорного моря;

    • Особливості законодавства окремих країн щодо вимог для дозволу на вивантаження, приймання зернових вантажів.

    Окрім того, 8 лютого, на конференції “Стратегії експорту. Трейдинг та логістика”, Катерина надасть 10 порад фрахтувальникам, які мають бажання здійснювати міжнародну діяльність захищено та передбачувано. Буде дуже корисно та інформативно! Чекаємо Вас в Київському Гольф Центрі!

    Перегляди: 0