Як запобігти розкраданню та шахрайству під час зважування агропродукції

    Крадіжки та шахрайство є одними з найбільш болісних питань у аграрній сфері. І що найгірше – зустрітись із подібними проблемами можна на будь-якому етапі виробництва, купівлі чи продажу агропродукції.

    Дуже поширеним явищем є розкрадання зерна під час транспортної та складської логістики, зокрема, під час його зважування. Сьогодні існує безліч способів махінацій із зважуванням зерна, а контроль цього процесу не завжди стовідсотково ефективний.

    Тему захисту від крадіжок під час зважування сільгосппродукції розкриє заступник генерального директора компанії “КОДА” Олексій Семенець на V Конференції “Ризики та протидія шахрайству”, яку “ПроАгро Груп” проведе в Києві 16 квітня.

    Під час своєї доповіді “Протидія розкраданням при зважуванні, цифрові ваги, автоматизація зважування” спікер із двадцятирічним досвідом розроблення і впровадження вимірювальних систем, засобів автоматизованого управління, контролю і обліку, а також створення спеціалізованого програмного забезпечення, розповість про можливості оптимізації роботи підприємства за допомогою сучасних технологій компанії “КОДА”.

    “КОДА” пропонує обладнання і технології, що забезпечують точне зважування продукції, вимірювання рівня, автоматизований контроль та облік транспортних і товарних потоків при операціях отримання та відвантаження сировини або готової продукції.

    У виступі Олексія Семенця будуть порушені важливі аспекти протидії розкраданням при зважуванні на електронних вагах, впровадження сучасних цифрових технологій зважування та організації повністю автоматичних пунктів зважування.

    Перегляди: 1