Рейдерські захоплення нерухомості в агросфері та ефективний інструмент захисту від “ЛІГА: ЗАКОН”

    Щорічно відбувається понад 3 тис. спроб рейдерських захоплень і, на жаль, більш ніж 2 тис. з них – успішні.

    У агросфері можна виділити найризикованіші в плані рейдерських захоплень періоди – це періоди збору врожаю. Водночас не варто забувати, що агробізнес – це не тільки земля, на якій ведеться господарська діяльність, а ще складські приміщення, елеватори, цеху. Ще однією важливою проблемою в агросекторі є обмеженість земельних ресурсів і їх переділ між суб’єктами.

    Основний розрахунок рейдерів – ефект несподіванки в період збору врожаю, тому дуже важливо позбавити їх цієї можливості. Контроль за майном вкрай важливий, як кажуть “попереджений – значить озброєний”. Компанія “ЛІГА: ЗАКОН” створила спеціальний сервіс “SMS – Маяк”, який допоможе захистити майно від рейдерських атак і вчасно попередить про початок неправомірних дій з боку третіх осіб.

    Про рейдерські захоплення нерухомості в агросфері і про те, як захистити своє майно і запобігти незаконному переоформленню розповість у своєму виступі Роман Мамедов, Head of sales продуктової лінії “Сервіси аналізу і моніторингу” компанії “ЛІГА: ЗАКОН” на конференції “Ризики та протидія шахрайству 2019”, яку “ПроАгро Груп” проведе в Києві 16 квітня.

    Перегляди: 0