Про світову практику автотранспортних перевезень, яка допоможе Україні досягти нового рівня, розповість Вадим Бікулов, виконавчий директор компанії JIT+

    Незважаючи на проблеми і “хвороби росту” українська автотранспортна логістика має свої сильні сторони перед ринками країн ЄС і США – це сучасні IT-інструменти, які тільки створюються і впроваджуються, а тому є більш актуальними. Крім того, ми можемо вивчати вже наявний досвід європейських і американських колег, а значить уникати їх помилок і вибудовувати більш ефективну зернову логістику.

    Чому ми можемо навчитися на їхньому прикладі і на що варто звернути увагу? Європейські логістичні компанії все частіше йдуть від необхідності утримувати штат власних водіїв. Так, одна з великих компаній Європи має більше 12 тис напівпричепів і жодного власного тягача. Вважається, що цю частину роботи якісніше виконають водії, що працюють на аутсорсингу. Для фірми це економічно вигідніше. У США весь непрофільний бізнес транспортні компанії намагаються віддати на аутсорсинг – багато компаній працюють з брокерами. Брокер при необхідності може забезпечити клієнту будь-яку необхідну кількість машин.

    Більше про світову практику та тенденції, які можуть змінити ринок перевезень в Україні, про аутсорсинг, аренду та ваговий контроль, під час IV Аграрної Конференції “Логістика та склад 2019” 24 квітня розповість Вадим Бікулов, виконавчий директор компанії JIT PLUS.

    Перегляди: 0