Головна Новини Новини компаній “Нібулон” збільшить елеваторні потужності ще п’яти терміналів

“Нібулон” збільшить елеваторні потужності ще п’яти терміналів

До початку наступного маркетингового року компанія “Нібулон” має намір збільшити потужності зі зберігання сільгосппродукції п’яти перевантажувальних терміналів у Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, додаткові ємності будуть збудовані на території філій “Вознесенська” (22 тис. тонн), “Новоодеська” (10 тис. тонн), “Кам’янка-Дніпровська” (16 тис. тонн), “Хортиця” (16,5 тис. тонн) та “Голопристанська” (20 тис. тонн).

Крім цього, враховуючи великий попит на перевантажувальні термінали і зернові склади компанії у сільгосптоваровиробників і їхню активну співпрацю з нами, наступні два об’єкти, які будуть у 2019 році збудовані в Мар’янському (Дніпропетровська обл.) і Тернівці (Запорізька обл.) матимуть обсяг зберігання зерна не по 76 тис. тонн, як попередні підприємства, а по 96 тис. тонн кожен.

Нагадаємо, компанія “Нібулон” завершила монтаж металоконструкцій додаткових ємностей для зберігання зернових, зернобобових і олійних вантажів загальною ємністю 20 тис. тонн на філії “Кременчуцька” (Полтавська обл.), що збільшить обсяги одночасного зберігання продукції на підприємстві до 90 тис. тонн та скоротить час обробки автотранспорту.

Перегляди: 0