Головна Новини Новини компаній Новий продукт на ринку України – “Ровабіо® Макс”

Новий продукт на ринку України – “Ровабіо® Макс”

“Адіссео Франс С.А.С.” продовжує розвивати лінійку нових продуктів.

Як зазначає Сергій Молоскін, кандидат біологічних наук, в основі цього підходу лежать багаторічні і безперервні дослідження у польових умовах, що дозволяють постійно відстежувати ситуацію на ринку, в умовах зміни якості сировини і кормових добавок.

Компанія розробила новий, посилений варіант кормових ензимів торгової марки “Ровабіо®”, який має назву “Ровабіо® Едванс”. Для його створення, до існуючих 20 активних компонентів мультиферментного складу “Ровабіо® Ексель” додали ще кілька, зокрема протеазу. У 2020-му році новий продукт буде зареєстрований та доступний на ринку Росії, України та Білорусі (Ровабіо® Макс Едванс L зареєстрований і постачається на ринок України).

“Ровабіо® Макс” – комплекс кормових ензимів, створений на основі “Ровабіо® Ексель” – травного ферменту з додаванням фітази, який є лідером світового ринку кормових ензимів, у тому числі в СНД. Таким чином, успішно реалізували унікальну можливість в одному препараті поєднати всі необхідні активні компоненти ферментів для всіх видів зернових і олійних культур. Дозування ферменту залишилося на рівні – 50 г/тонну корму або 5 кг на тонну 1% преміксу.

  • Ровабіо® Ексель добре відомий фахівцям і широко застосовується майже на всіх великих птахівничих і тваринницьких комплексах СНД, а також на деяких комплексах України. Про його ефективність і переваги міркувати особливої необхідності немає. А ось про фітазу в складі Ровабіо® Мах хотілося б сказати кілька слів.

“Ровабіо® Макс АР” – концентрований поліферментний препарат, який виготовляють з ферментного сусла культур гриба Talaromyces versatilis і Schizosaccharomyces pombe. Основні активні компоненти :

  • Ксиланаза (№EC 3.2.1.8 Endo-1,4-xylanase) – не менше 1400 АХС-од./г (22 000 виско-од./г);
  • Глюканаза (№ EC 3.2.1.6 Endo-1,3 (4)-glucanase) – не менше 2000 AGL-од. /г
  • Фітаза (№ ЄС 3.1.3.26 6-Phytase) – не менше 10 000 FTU-од./г.

Додаткові активні компоненти ензимів: целюлаза, протеаза, галактізідаза й інші (всього більше 20!).

Додатково до вивільнення обмінної енергії (ОЕ) зернових, Ровабіо® Мах дозволяє вивільняти мінімально 1,5 кг засвоюваного фосфору на тонну корму і підвищувати засвоюваність кальцію в еквіваленті 1,2 кг на тонну корму.

Фахівцями Адіссео запропонована матриця для роботи з Ровабіо® Мах.

Матриця використання Ровабіо® Мах для бройлерів, курей-несучок, індичок, свиней. Мінімальні поліпшення на кг корму:

  • Обмінна енергія – 65-140 Ккал кг в залежності від виду тварин і складу сировини (на підставі бази Ровабіо® Ексель).
  • Доступний фосфор (г/кг) – 1,5
  • Кальцій (г/кг) – 1,2 *
  • Покращення на 3% засвоюваності амінокислот і протеїну.

Пояснення до матриці використання Ровабіо® Мах:

  • Введення Ровабіо® Мах в дозі 50г / т комбікорму гарантує вивільнення мінімально

1,5 кг (0,15%) засвоюваного фосфору і підвищення доступності кальцію в еквіваленті 1,2 кг / т корму.

  • Для використання матриці в програмі розрахунку рецептів, відкриваємо сировину Ровабіо® Ексель і в поживності ставимо:

– Р засв. – 3000%

– Са – 2400%

Таким чином, до Ровабіо® Ексель додається ефект фітази і отримуємо Ровабіо® Мах!

Висока ефективність всіх активних компонентів робить “Ровабіо® Макс” лідером серед всіх ферментних препаратів за ефективністю і за співвідношенням “ціна/якість”.

Заміна кількох ферментів у раціоні на один – “Ровабіо® Макс” дозволяє істотно знизити вартість годівлі в розрахунку на тонну корму.

Мінімальна активність компонентів “Ровабіо® Макс” значно перевищує необхідні значення, враховуючи втрати при термообробці – грануляції та екструдуванні.

Для виробників преміксів “Ровабіо® Макс” має додаткові переваги: технологічність – виключає можливість неправильного дозування і використання різних ферментів у раціоні. При застосуванні цієї добавки спрощується формування раціонів, знижуються потреби в бункерах й транспортні витрати.

Нині можна впевнено констатувати, що новий продукт “Ровабіо® Макс” зайняв лідируюче місце на ринку кормових ферментів у світі та СНД. В Україні завершено реєстрацію “Ровабіо® Макс” і Ровабіо® Макс Едванс L (рідкий) та розпочато їх продажі.

Крім того, компанія “БАЛКОРМ”, спираючись на світові наукові досягнення і розробки “Адіссео Франс С.А.С.”, зареєструвала і пропонує своїм партнерам унікальні рецепти вітамінних сумішей “КритеріоTM Бленд” для всіх видів сільськогосподарських тварин і птиці. “Критеріо TM Бленд” містить вітаміни “Мікровіт®”, що гарантує їх стабільність в комбікормі й стовідсоткову біологічну ефективність у годівлі сільськогосподарських тварин і птиці. Доза вітамінних сумішей у раціоні – 200 г на тонну комбікорму або 20 кг на тонну 1%-го преміксу.

Компанія “БАЛКОРМ” також виробляє вітамінні суміші “під замовлення” відповідно до вимог і технічних можливостей споживачів, особливостей порід, різних виробничих факторів (стресів, технологій утримання, специфіки генетики тощо).

З питань придбання та застосування “Ровабіо® Макс” звертайтеся в офіс ТОВ “БАЛКОРМ” (офіційний імпортер і дистриб’ютор Adisseo в Україні) за телефоном: (044) 243 25 85; (067) 343 61 25 ;(050) 592 13 05. [email protected], www.adisseo.com.

Перегляди: 0