Головна Новини Новини компаній Ольга Трофімцева вже цього місяця може очолити компанію “Епіцентр Агро”.

Ольга Трофімцева вже цього місяця може очолити компанію “Епіцентр Агро”.

Громадська діячка, в.о. міністра аграрної політики та продовольства України у 2019 р. Ольга Трофімцева вже цього місяця може очолити компанію “Епіцентр Агро”.

Про повідомляє “ПроАгро ГрупAgroPortal.ua повідомили проінформовані джерела на ринку.


Для довідки: З лютого по вересень 2019 р. на Ольгу Трофімцеву розпорядженням Кабінету Міністрів України було тимчасово покладено виконання обов’язків міністра аграрної політики та продовольства України.

У вересні 2016 р. Ольга Трофімцева була призначена заступником міністра з євроінтеграції. До призначення Ольга Трофімцева була керівником проекту “Консультування України в питаннях аграрної торгівлі – в рамках повної та всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю між Україною та ЄС”.

Ольга Трофімцева отримала вищу освіту за спеціальністю “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності” в Національному університеті біоресурсів та природокористування України та ступінь PhD у галузі аграрної політики в Університеті ім. Гумбольдта (Берлін). Довгий час працювала в Німеччині в галузі освіти, у бізнесі та аграрній сфері. З 2011 року займала позицію ключового експерта з питань національної на міжнародної стандартизації та гармонізації Німецької асоціації молочної промисловості. З січня 2016 року керувала проектом Федерального Міністерства продовольства та сільського господарства ФРН “Консультування України в питаннях аграрної торгівлі – в рамках Повної та Всеохоплюючої Угоди про вільну торгівлю (ПВУВТ) між ЄС та Україною”.

Перегляди: 2