Головна Новини Ринок України Онлайн-голосування: розвиток АПК очима аграріїв

Онлайн-голосування: розвиток АПК очима аграріїв

Розпочалося голосування за вибір онлайн-стратегії розвитку галузі АПК у 2021 році. Тож можна віддати свій голос та проявити громадську позицію щодо майбутнього держпідтримки, експортної та податкової політики, повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agropolit.com.

Опитування триватиме до 23 серпня 2020 року. За результатами голосування буде виведено загальну картину громадської думки, які кроки необхідно зробити уряду, та винесено побажання сектору щодо розвитку.

Уже двічі провалилися намагання уряду затвердити в парламенті програму розвитку економіки на найближчі роки. Невизначеними залишаються і проблемні питання аграрної галузі, яка чекає на економічне стимулювання, створення комфортних умов для розвитку бізнесу та якісної податкової політики. Аби показати уряду та МЕРТ напрямок дій та виявити основні стратегічні помилки, закладені раніше, і пропонується аграріям та лобістам інтересів аграрного бізнесу запропонувати важливі кроки та оцінити діючі шляхом публічного та відкритого опитування.

Перегляди: 0