Головна Новини Ринок України Диски та сошники для сівалок Rapid від компанії Väderstad

Диски та сошники для сівалок Rapid від компанії Väderstad

Багатоопераційний зерновий комплекс Rapid компанії Väderstad — універсальний посівний агрегат, який дає змогу якісно готувати ґрунт та здійснювати висів більшості сільськогосподарських культур лише за один прохід.

Серед основних переваг цього посівного комплексу — його універсальність, надійність та продуктивність. Практичний досвід підтверджує, що за правильної організації посівної кампанії, продуктивність Rapid із шириною захвату 6,0 м становить до 110 га.

Робочі органи посівного комплексу (диски та диско-анкерний сошник) виготовлені зі спеціальної загартованої шведської сталі, ще забезпечує високу їхню надійність, відмінні робочі характеристики та надзвичайно тривалий термін їх експлуатації.

Кожен висівний диск на сошниках Rapid агресивно врізається у твердий ґрунт, перерізає рештки та створює ідеальну борозну для висіву насіння

Диск сошника разом з прикочувальним колесом підтримують задану глибину висіву, в той час як висівний сошник забезпечує ущільнення, очищення сім’яложа від можливих рослинних решток, стабільність і точність висіву насіння, навіть за високої швидкості руху За рахунок цього з сівалкою Rapid досягаються рівномірні сходи за будь-яких польових умов.

Обирайте лише оригінальні запасні частини Väderstad на офіційному вебсайті за наступним посиланням Запасні частини (vaderstad.com)

Перегляди: 5