Головна Новини Ринок України Компанія «ОЛИС» провела ребрендинг та масштабну модернізацію виробництва

Компанія «ОЛИС» провела ребрендинг та масштабну модернізацію виробництва

2021 року компанія «ОЛИС» завершила процес масштабного переозброєння машинобудівного виробництва, а також закінчила ребрендинг у рамках стратегії зі зміцнення ринкових позицій, – про це повідомив засновник компанії, доктор технічних наук Олександр Верещинський.

У рамках реалізації стратегії зі зміцнення на внутрішньому ринку України та розши- рення експортних поставок виробленого обладнання компанія збудувала новий завод з урахуванням усіх сучасних вимог.

Виробництво має сучасне машинобудівне обладнання. Для ідентифікації компанії та створення єдиного бренда як для внутрішнього, так і зовнішнього ринку проведено ребрендинг, внаслідок чого кириличний логотип компанії «ОЛИС» трансформувався в OLIS.

«Без зайвої скромності скажу, що виробництво компанії «ОЛИС» оснащено за останнім словом машинобудівної техніки та технології. Перелік нововведень містить найсучасніші комплекси плазмового лазерного різання металу, стрічковопильні верстати, листозгинальні верстати, чотири центри механічної обробки, комп’ютеризований центр термічної обробки, ряд допоміжного обладнання виробництва Німеччини, Південної Кореї, Швеції та Італії», – відзначив О. Верещинський.

Також у рамках модернізації виробництва повністю переобладнано слюсарно-зварювальну ділянку, ділянки остаточної збірки зерноочисного та зернопереробного обладнання й ділянку збирання лабораторного обладнання. З метою оптимізації внутрішньоцехової логістики, інженери компанії сконструювали й виготовили десятки видів внутрішньоцехової та міжцехової тари, а також різноманітної оснастки, пристроїв та спеціального інструменту.

«Ми пішли на максимальну модернізацію заради наших клієнтів. Крім технічного переозброєння, на заводі змонтовано повноцінний зернопереробний цех та зернову лабораторію, які дають нам змогу вдосконалювати технологію обробки та переробки зерна, а також ефективність роботи обладнання. Наші вироби стали кращими, функціональнішими й надійнішими, що безсумнівно поліпшить роботу і наших замовників», – зазначив О. Верещинський.

Крім того, в планах компанії на 2022 рік вивести на ринок нову лінійку суттєво модернізованих сепараторів «ГОРИЗОНТ», а також кілька нових лабораторних приладів. А водночас і розширити географію постачання обладнання.

«Нині компанія «ОЛИС» постачає зерноочисні сепаратори та обладнання для виробництва круп і пластівців, а також лабораторне обладнання для визначення якості зернових культур у понад 30 країн світу. Торік до географії постачань додалися Канада, Фінляндія, Данія та Швеція. Наше обладнання добре показало себе за кордоном, воно не поступається, а багато в чому перевершує обладнання європейського та американського виробництва. Відповідно йдуть повторні звернення та заявки. Тому, підвищуючи технічний рівень виробництва до світових запитів, ми також посилюємо свою індивідуальність, зокрема проведенням ребрендингу компанії», – додав комерційний директор Володимир Чеглатонєв.

Будівництво нового заводу, модернізація виробництва, розширення лінійки обладнання, вихід на нові ринки – все це тільки початок великого шляху компанії «ОЛИС», адже попереду багато нових ідей та грандіозних планів!

ТОВ «ОЛИС», м. Одеса, вул. Стовпова, 28/3

+38 067 217 05 77

[email protected] www.olis.com.ua

Перегляди: 8