
«Нонпарель» – дніпровська студія виробництва солодощів, серед яких торти, тістечка, кенді-бари, капкейки.
За час своєї роботи студія виробила на замовлення майже 15 тисяч найсмачніших тортів й понад 50 тис. кілограмів солодкої продукції для 1800+ своїх задоволених клієнтів.
Для створення неповторних та вишуканих смаків технологи стідії вивчають та успішно застосовують на практиці кондитерське мистецтво різних країн світу. Маючи величезний досвід за своїми плечима та відбираючи все найкраще та корисне, у своїх розробках студія використовує елементи європейської, східної та слов’янської школи кондитерської майстерності.
«Нонпарель» обирають за:
- виготовленню замовлення передує створення для клієнта ескізу 1 або 2 варіантів торта чи кенді бару з можливістю коригування;
- професійне виготовлення, творчий підхід, ручна робота та правильна енергетика;
- використання лише натуральних продуктів від перевірених постачальників;
- красива та правильна упаковка;
- виїзд кондитера на місце проведення заходу для збирання багатоярусних тортів або складних кенді-барів;
- сертифікат якості на всі вироби.
Сайт студії: https://nonpareil.ua/
Беріть участь у Grain Storage Forum 2025 31 січня, у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а), спробуйте смачні вироби від «Нонпарель» і переконайтеся у якості пропонованої студією солодкої продукції. Квитки на форум: https://grain-forum-elevator.com/