Головна Новини Ринок України «Нива Переяславщини» допомагає фронту і тилу

«Нива Переяславщини» допомагає фронту і тилу

У «Ниві Переяславщини» розроблено чіткий план дій в умовах війни. Компанія готова підставляти своє плече державі, громадам, пайовикам і своїм співробітникам, повідомляє «ПроАгро Груп».

Днями компанія передала для потреб армії легковий автомобіль «Патріот» і два вантажних МАЗи.

«Забезпечили пальним волонтерів для підвезення провіанту нашим воїнам. Виділили 400 літрів бензину на потреби Яготинської територіальної оборони. Забезпечуємо стратегічними запасами тушонки Головне Управління Національної поліції Київської області та місцеві відділи поліції. Готуємо місця у гуртожитках для працівників компанії, що проживають у «гарячих зонах» і хочуть вивезти родини. Наразі разом із освітянами готуємо приміщення фізкультурно-оздоровчого комплексу у Двірківщинській школі до розміщення українців, які потребують прихистку. І найголовніше – 40 наших співробітників стали до лав ЗСУ, більшість вступила до територіальної оборони. У нашій спільноті працівники «Ниви» діляться повідомленнями про перерахування 1 000 гривень із єПідтримки на рахунок наших ЗСУ. Робимо все, що можливо, для захисту України», – розповів директор компанії Віталій Шакель.

Крім того, «Нива Переяславщини» готова відпускати напівтуші свиней для населення за найнижчими можливими цінами воєнного  часую Ініціатива почне діяти із середи 2 березня. Продаж буде за попереднім записом, а видача м’яса відбуватиметься у селі Переяславське на площі біля залізничного вокзалу в погоджений час.

Перегляди: 5