Головна Зберігання Ristone Holdings запустив елеватор на базі олієекстракційного заводу

Ristone Holdings запустив елеватор на базі олієекстракційного заводу

Ristone Holdings запустив елеватор на базі свого олієекстракційного заводу на Дніпропетровщині, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію сільгоспвиробника.

«Будівництво олієекстракційного заводу «Рістон Ойл» було одним з найважливіших інвестиційних проєктів Ristone Holdings, яким холдинг займається з 2019-го року. За цей час було реалізовано 3 черги будівництва. В рамках першої був побудований олієпресовий цех, 2 черги – екстракційний, 3 черги – елеватор на 20 тис. тонн зберігання з прийманням, сушкою і очищенням насіння соняшнику для подальшої переробки в олієпресовому цеху», – інформували в холдингу.

На сьогодні елеватор вже запущений в експлуатацію, на підприємстві ведуться пуско-налагоджувальні роботи. Добова потужність приймання становить 840 тонн.

Зазначається, що будівництво ОЕЗ проходило за підтримки європейських інвестицій і в співробітництві з німецькою компанією Convex International GmbH, для заводу відбиралося найбільш якісне і передове устаткування з представленого сьогодні на європейському ринку.

Реалізувати проєкт з такими передовими технічними рішеннями, як у «Рістон Ойл», сьогодні може далеко не кожне агропідприємство, а запуск елеватора стане важливим допоміжним елементом комплексу і забезпечить безперебійну роботу ОЕЗ.

Перегляди: 2