Головна Новини Новини компаній Сервіс, доступний кожному: AZMOL British Petrochemicals відкрив унікальний навчальний центр

Сервіс, доступний кожному: AZMOL British Petrochemicals відкрив унікальний навчальний центр

AZMOL British Petrochemicals – український виробник моторних олив і мастильних матеріалів європейського рівня. Під керівництвом технічного директора підприємства, громадянина Британії Террі Дікена, підприємство безперервно розвивається і рухається вперед, підкорюючи не тільки український ринок, а й зарубіжний. Це стало можливим завдяки постійному навчанню працівників і щільній співпраці з британськими колегами.

У грудні 2020 року відбулося відкриття нового прогресивного навчального центру, розташованого на території підприємства AZMOL British Petrochemicals. Мета створення центру — профільна підготовка та підвищення кваліфікації співробітників компанії.

Ідея створення навчального центру з’явилася відразу після появи технічного директора Террі Дікена. Завдяки його досвіду та готовності плідно співпрацювати розпочався новий успішний період в історії підприємства. Містер Дікен хімік-технолог зі світовим ім’ям, засновник компанії Global Lubricants Ltd і президент Європейського інституту мастильних матеріалів ELGI (European Lubricating Grease Institute). Технічний директор AZMOL British Petrochemicals і керівники виробничих підрозділів зійшлися на думці, що освіта і досвід роботи, обов’язково повинні доповнюватися безперервним навчанням.

Робота над відкриттям навчального центру велася довго, адже це не просто клас для лекцій, це приміщення, обладнане демонстраційними макетами і стендами, завдяки яким спікер може просто і зрозуміло розповісти, як і в яких умовах працюють мастильні матеріали.

Одним з найяскравіших експонатів навчального центру є розрізаний навпіл автомобіль Mercedes-Benz. З його допомогою технічний фахівець може легко пояснити і наочно продемонструвати всі тонкощі змащування агрегатів. І ось так легко, в комфортних умовах співробітники підприємства отримують необхідні знання про роботу мастильних матеріалів в різних вузлах і механізмах.

Навчальний центр відвідуватимуть не тільки співробітники підприємства. У 2020 році AZMOL British Petrochemicals відродив програму підготовки кадрів, надаючи абітурієнтам можливість здобуття профільної вищої освіти на базі Українського державного хіміко-технологічного університету міста Дніпро. Студенти університету зможуть предметно знайомитися з майбутньою професією.  У навчальному центрі проходить не тільки процес навчання, а й презентації нових продуктів.  Потрапляючи в це приміщення, кожен має можливість розібратися в роботі мастильних матеріалів, отримати незвичайний досвід і глибоко зануритися в тему.

Довідка: AZMOL British Petrochemicals — найбільший виробник мастильних матеріалів в Україні. Випускає мастильні матеріали з 1937 року. У 2016-му році завод був модернізований завдяки британським інвестиціям.

Перегляди: 1