Головна Новини Ринок України ВІТАЄМО З ДНЕМ ФЕРМЕРА!

ВІТАЄМО З ДНЕМ ФЕРМЕРА!

Вісімнадцять років тому, 19 червня 2003 року, Верховна Рада прийняла закон «Про фермерське господарство», який дав початок фермерського руху в Україні, а сам цей день з того часу став святкуватися в державі як День фермера.

Фермерство притаманне споконвічному украду українського села, адже воно засноване на праці всієї родини у своєму власному господарстві. Сьогодні фермер і фермерство – це навіть не професія, це покликання і спосіб життя людей, які віддані своїй землі, своїй родині і своїй країні. 

Попри всі негаразди і труднощі, фермерський рух в Україні міцнішає, зростає кількісно і якісно, набуває нові знання і опановує новітні технології сільського господарства. І ми впевнені, що саме вітчизняні фермери є тими, хто забезпечує й забезпечуватиме надалі продовольчу безпеку держави, а отже в значній мірі й її незалежність.

Тож вітаємо всіх українських фермерів з їх святом! Бажаємо вам наснаги, міцного здоров’я, злагоди в родинах, миру в країні, стабільних прибутків і завжди гарної погоди!  

Перегляди: 5