Головна Логістика Зерновий комплекс компанії «Бруклін-Київ» в Одеському порту запрацює вже на початку осені

Зерновий комплекс компанії «Бруклін-Київ» в Одеському порту запрацює вже на початку осені

Рада Одеського морського  порту розглянула виробничі та фінансово-економічні показники роботи підприємства у I кварталі 2021 року, стан виконання робіт на об’єктах капітального будівництва та зміни до плану розвитку ОМП на коротко-, середньо- та довгострокову перспективи. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію ДП «Адміністрація морських портів України».

Зокрема, на засіданні було зазначено, що компанія «Бруклін-Київ», оператор виробничих потужностей порту у Хлібній гавані, завершує будівництво нового зерноперевалювального комплексу (ЗПК) на Андросівському молу.

ЗПК у операційній зоні причалу 1-з, будівництво якого ДП «АМПУ» завершила наприкінці минулого року, повинен запрацювати уже до початку цієї осені. Після проведення відповідного днопоглиблення, пропускна здатність ЗПК становитиме 4 млн. тонн вантажів за маркетинговий зерновий період.

Крім того, компанія «Бруклін-Київ» розробила технічне завдання на розробку проєкту продовження на 115 метрів причалу № 42 — Хлібної гавані. Реалізація проєкту у перспективі значно покращить можливості збільшення вантажообігу компаніями ТОВ «Бруклін-Київ», ТОВ «Бруклін-Київ Порт» та ТОВ «Укрелеваторпром», збільшення вантажної бази і зміцнення конкурентоспроможності Одеського порту.

Перегляди: 4