Головна 10.11-10.13. М’ясо та продукти м’ясні

    10.11-10.13. М’ясо та продукти м’ясні

    Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові

    Код

    Назва

    Одиниця вимірювання

    Періодич-ність

    1

    2

    3

    4

    10.11 М’ясо 

    10.11.11

    М’ясо великої рогатої худоби свіже чи охолоджене

    т

    м, р (Σ)

    10.11.11.40

    Яловичина і телятина (туші, напівтуші, четвертини) свіжі чи охолоджені

    т

    м, р

    10.11.11.90

    Яловичина і телятина (відруби) свіжі чи охолоджені

    т

    р

    10.11.12

    М’ясо свиней свіже чи охолоджене

    т

    м, р (Σ)

    10.11.12.30

    Свинина (туші, напівтуші; уключаючи оброблені сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання) свіжа чи охолоджена

    т

    м, р

    10.11.12.50

    Свинина (окісти, лопатки і відруби з них; уключаючи оброблені сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання) свіжа чи охолоджена

    т

    р

    10.11.12.90

    Свинина інша (уключаючи оброблену сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання) свіжа чи охолоджена

    т

    р

    10.11.13

    М’ясо овець свіже чи охолоджене

     

     

    10.11.13.00

    Баранина (туші, напівтуші та відруби; уключаючи м”ясо ягнят) свіжа чи охолоджена

    т

    м, р

    10.11.14

    М’ясо кіз свіже чи охолоджене

     

     

    10.11.14.00

    Козлятина свіжа чи охолоджена

    т

    м, р

    10.11.15

    М’ясо коней і тварин родини конячих інших, свіже чи охолоджене

     

     

    10.11.15.00

    Конина, м”ясо інших тварин родини конячих, свіже чи охолоджене

    т

    м, р

    10.11.20

    Субпродукти харчові великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней і тварин родини конячих інших, свіжі чи охолоджені

     

     

    10.11.20.00

    Субпродукти харчові великої рогатої худоби, свиней, баранів, овець, кіз, коней, інших тварин конячих, свіжі чи охолоджені родини

    т

    м, р

    10.11.31

    М’ясо великої рогатої худоби заморожене

     

     

    10.11.31.00

    М’ясо великої рогатої худоби заморожене

    т

    м, р

    10.11.32

    М’ясо свиней заморожене

    т

    м, р (Σ)

    10.11.32.30

    Свинина (туші, напівтуші) заморожена

    т

    р

    10.11.32.50

    Свинина (окісти, лопатки і відруби з них) заморожена

    т

    р

    10.11.32.90

    Свинина (крім туш, напівтуш, окістів, лопаток і відрубів з них) заморожена

    т

    р

    10.11.33

    М’ясо овець заморожене

     

     

    10.11.33.00

    Баранина (туші, напівтуші та відруби; уключаючи м’ясо ягнят) заморожена

    т

    м, р

    10.11.34

    М’ясо кіз заморожене

     

     

    10.11.34.00

    Козлятина заморожена

    т

    м, р

    10.11.35

    М’ясо коней і тварин родини конячих інших, заморожене

     

     

    10.11.35.00

    Конина, м”ясо інших тварин родини конячих, заморожене

    т

    м, р

    10.11.39

    М’ясо інше та субпродукти харчові, свіжі, охолоджені чи заморожені

     

     

    10.11.39.10

    Субпродукти харчові великої рогатої худоби, свиней, баранів, овець, кіз, коней, інших тварин родини конячих, заморожені

    т

    м, р

    10.11.39.30

    М’ясо та субпродукти харчові інші, свіжі, охолоджені чи заморожені (уключаючи м’ясо та субпродукти кролей, зайців та дичини; крім жаб’ячих лапок, м”яса та субпродуктів свійської птиці, великої рогатої худоби та конячих, свинини, баранини та козлятини)

    т

    м, р

    10.11.41

    Вовна щипана, немита, у т.ч. вовна щипана мита в руні

     

     

    10.11.41.00

    Вовна, не піддана кардочесанню і гребенечесанню (уключаючи промиту руном вовну; крім стриженої вовни)

    т

    р

    10.11.42

    Шкури великої рогатої худоби або тварин родини конячих, цілі, сирі

     

     

    10.11.42.00

    Шкури великої рогатої худоби або тварин родини конячих (не дублені й не піддані подальшій обробці), цілі, сирі

    шт

    р

    10.11.42.00.А

    Шкури великої рогатої худоби або тварин родини конячих, (не дублені й не піддані подальшій обробці), цілі, сирі

    т

    м, р

    10.11.43

    Шкури великої рогатої худоби або тварин родини конячих, інші, сирі

     

     

    10.11.43.00

    Шкури великої рогатої худоби або тварин родини конячих (не дублені й не піддані подальшій обробці), інші, сирі

    т

    р

    10.11.44

    Шкури овець або ягнят, сирі

     

     

    10.11.44.00

    Шкури овець або ягнят (не дублені й не піддані подальшій обробці), сирі

    шт

    р

    10.11.45

    Шкури кіз або козенят, сирі

     

     

    10.11.45.00

    Шкури кіз або козенят (не дублені й не піддані подальшій обробці), сирі

    шт

    р

    10.11.50

    Жири великої рогатої худоби, овець і кіз, сало свиней

    т

    м, р (Σ)

    10.11.50.40

    Жир свинячий без м’яса свіжий, охолоджений, заморожений, засолений; у розсолі або копчений (крім топленого)

    т

    р

    10.11.50.60

    Сало та інший свинячий жир, топлений

    т

    р

    10.11.50.70

    Жир великої рогатої худоби, овець або кіз, сирий або топлений

    т

    р

    10.11.60

    Субпродукти нехарчові необроблені

     

     

    10.11.60.30

    Кишки, міхурі та шлунки тварин, цілі або частинами (крім риб’ячих)

    т

    р

    10.11.60.90

    Відходи тваринні, непридатні для використання людиною, інші

    т

    р

    10.11.99

    Роботи, як частина виробництва м’яса, виконані підрядником

     

     

    10.12 М’ясо свійської птиці 

    10.12.10

    М’ясо свійської птиці свіже чи охолоджене

    т

    м, р (Σ)

    10.12.10.10

    Кури, курчата (тушки) свіжі чи охолоджені

    т

    м, р

    10.12.10.20

    Індички (тушки) свіжі чи охолоджені

    т

    р

    10.12.10.30

    Гуси, качки, цесарки (тушки) свіжі чи охолоджені

    т

    р

    10.12.10.40

    Печінка гусяча і качина, свіжа чи охолоджена

    т

    р

    10.12.10.50

    Кури, курчата (частини тушок) свіжі чи охолоджені

    т

    м, р

    10.12.10.60

    Індички (частини тушок) свіжі чи охолоджені

    т

    р

    10.12.10.70

    Гуси, качки, цесарки (частини тушок) свіжі чи охолоджені

    т

    р

    10.12.20

    М’ясо свійської птиці заморожене

    т

    м, р (Σ)

    10.12.20.13

    Кури, курчата (тушки) заморожені

    т

    м, р

    10.12.20.15

    Індички (тушки) заморожені

    т

    р

    10.12.20.17

    Гуси, качки, цесарки (тушки) заморожені

    т

    р

    10.12.20.53

    Кури, курчата (частини тушок) заморожені

    т

    р

    10.12.20.55

    Індички (частини тушок) заморожені

    т

    р

    10.12.20.57

    Гуси, качки, цесарки (частини тушок) заморожені

    т

    р

    10.12.20.80

    Печінка свійської птиці заморожена

    т

    р

    10.12.30

    Жири свійської птиці

     

     

    10.12.30.00

    Жир свійської птиці

    т

    р

    10.12.40

    Субпродукти харчові свійської птиці

     

     

    10.12.40.20

    Субпродукти харчові свійської птиці, свіжі або охолоджені (крім ожирілої печінки гусей та качок)

    т

    м, р

    10.12.40.50

    Субпродукти харчові свійської птиці, заморожені (крім печінки)

    т

    м, р

    10.12.50

    Пір’я та шкурки птахів з пір’ям

     

     

    10.12.50.00

    Шкурки птахів з пір’ям або пухом, пір’я і т. ін., оброблені

    т

    р

    10.12.99

    Роботи, як частина виробництва м’яса свійської птиці, виконані підрядником

     

     

    10.13 Продукти м’ясні 

    10.13.11

    М’ясо свиней у відрубах, солене, сушене чи копчене (бекон і шинка)

    т

    м, р (Σ)

    10.13.11.20

    Свинина (окісти, лопатки і відруби з них) необвалена, солона, в розсолі, сушена чи копчена

    т

    р

    10.13.11.50

    Свинина (грудинка і відруби з неї) солона, в розсолі, сушена чи копчена

    т

    р

    10.13.11.80

    Свинина (уключаючи бекон, ¾ свинячого боку, філейні частини і відруби з них) солона, в розсолі, сушена чи копчена, інша

    т

    м, р

    10.13.12

    М’ясо худоби великої рогатої, солене, сушене чи копчене

     

     

    10.13.12.00

    Яловичина і телятина солона, в розсолі, сушена чи копчена

    т

    м, р

    10.13.13

    М’ясо інше та субпродукти м’ясні харчові, солені, у розсолі, сушені чи копчені (крім м’яса свиней і м’яса великої рогатої худоби); борошно харчове дрібного та грубого помелу з м’яса чи субпродуктів м’ясних

     

     

    10.13.13.00

    М”ясо солоне, в розсолі, сушене чи копчене; харчове борошно та харчові продукти з м’яса або м’ясних субпродуктів (крім свинини, яловичини та телятини солоної, в розсолі, сушеної або копченої)

    т

    м, р

    10.13.14

    Ковбаси та продукти подібні з м’яса, субпродуктів м’ясних або крові

     

     

    10.13.14.30

    Вироби ковбасні з печінки (ліверні) та подібні вироби і харчові продукти на їхній основі (крім готових продуктів та страв)

    т

    м, р

    10.13.14.60

    Вироби ковбасні та подібні продукти з м’яса, субпродуктів чи крові тварин та подібні вироби і харчові продукти на їхній основі (крім виробів ковбасних з печінки і готових продуктів та страв)

    т

    м, р

    10.13.14.60.10

    Вироби ковбасні варені, сосиски, сардельки

    т

    м, р

    10.13.14.60.20

    Ковбаси напівкопчені

    т

    м, р

    10.13.14.60.30

    Ковбаси варенокопчені, напівсухі, сиров’ялені, сирокопчені (уключаючи “салямі”)

    т

    м, р

    10.13.14.60.40

    Вироби ковбасні з конини

    т

    м, р

    10.13.14.60.50

    Холодець, зельц

    т

    м, р

    10.13.14.60.60

    Вироби ковбасні копчено-запечені

    т

    м, р

    10.13.14.60.70

    Вироби ковбасні інші

    т

    м, р

    10.13.15

    Консерви та продукти готові з м’яса, субпродуктів м’ясних або крові, інші, крім страв готових із м’яса та субпродуктів м’ясних

     

     

    10.13.15.05

    Продукти готові та консервовані з гусячої та качиної печінки (крім виробів ковбасних та страв готових)

    т

    м, р

    10.13.15.15

    Продукти готові та консервовані з печінки інших тварин (крім виробів ковбасних та страв готових)

    т

    м, р

    10.13.15.25

    Продукти готові та консервовані з м”яса чи субпродуктів індичок (крім виробів ковбасних, виробів з печінки та страв готових)

    т

    м, р

    10.13.15.35

    Продукти готові та консервовані з м”яса чи субпродуктів іншої свійської птиці (крім виробів ковбасних, виробів з печінки та страв готових)

    т

    м, р

    10.13.15.45

    Продукти готові та консервовані зі свинини (з окістів та відрубів з них; крім страв готових)

    т

    м, р

    10.13.15.55

    Продукти готові та консервовані зі свинини (з лопаток та відрубів з них; крім страв готових)

    т

    м, р

    10.13.15.65

    Продукти готові та консервовані зі свинини, субпродуктів та їх сумішей (уключаючи суміші з вмістом менше 40% м’яса або будь-яких субпродуктів та жирів; крім виробів ковбасних та подібних продуктів, гомогенізованих продуктів, виробів з печінки та страв готових)

    т

    м, р

    10.13.15.75

    Продукти готові та консервовані зі свинини, субпродуктів та їх сумішей, інші (уключаючи жири; крім виробів ковбасних та подібних продуктів, гомогенізованих продуктів, виробів з печінки та страв готових)

    т

    м, р

    10.13.15.85

    Продукти готові та консервовані з м”яса чи субпродуктів великої рогатої худоби (крім виробів ковбасних та подібних продуктів, гомогенізованих продуктів, виробів з печінки та страв готових)

    т

    м, р

    10.13.15.95

    Продукти готові та консервовані з м”яса чи субпродуктів, інші (уключаючи продукти з крові тварин; крім виробів ковбасних та подібних продуктів, гомогенізованих продуктів, виробів з печінки та страв готових)

    т

    м, р

    10.13.16

    Борошно дрібного та грубого помелу та гранули з м’яса, нехарчові; шкварки

     

     

    10.13.16.00

    Борошно, порошок і гранули з мяса, нехарчові; шкварки

    т

    м, р

    10.13.91

    Послуги з теплового та іншого перероблення продуктів м’ясних

     

     

    10.13.91.00

    Послуги з приготування та перероблення м’ясної продукції

    тис.грн

    р

    10.13.99

    Роботи, як частина виробництва продуктів м’ясних, виконані підрядником

     

     

     

    10.1

    Виробництво м”яса та м”ясних продуктів (уключає забій худоби, птиці, кролів, оброблення та фасування м”яса (м”яса свійської птиці), одержування та первинне оброблення сирих шкур (крім свинячих), отриманих від забою, витоплювання смальцю (жиру свійської птиці) та інших їстівних жирів тваринного походження, отримання щипаної вовни (пір”я та пуху свійської птиці), виробництво м”ясопродуктів, м”ясного борошна, м”ясних консервів; не включає виробництво готових заморожених блюд із м”яса та птиці (10.85), виробництво екстрактів і соків з м”яса, риби та водних бехребетних, заготовок для приготування супів (10.89))

    Перегляди: 0