Головна 10.61. Продукція борошномельно-круп’яної промисловості

    10.61. Продукція борошномельно-круп’яної промисловості

    Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові

    Код

    Назва

    Одиниця вимірювання

    Періодич-ність

    1

    2

    3

    4

    10.61 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості 

    10.61.11

    Рис лущений

     

     

    10.61.11.00

    Рис лущений (коричневий)

    т

    м, р

    10.61.12

    Рис напівобрушений, обрушений чи дроблений

    т

    м, р (Σ)

    10.61.12.30

    Рис (вибілений) напівобрушений чи повністю обрушений (уключаючи рис камоліно)

    т

    р

    10.61.12.50

    Рис-січка (уключаючи збагачений, пропарений рис)

    т

    р

    10.61.21

    Борошно пшеничне чи пшенично-житнє

     

     

    10.61.21.00

    Борошно пшеничне чи пшенично-житнє

    т

    м, р

    10.61.22

    Борошно з культур зернових інших

     

     

    10.61.22.00

    Борошно з культур зернових інших (крім борошна пшеничного чи пшенично-житнього)

    т

    м, р

    10.61.22.00.10

    Борошно житнє

    т

    р

    10.61.22.00.20

    Борошно кукурудзяне

    т

    р

    10.61.22.00.30

    Борошно рисове

    т

    р

    10.61.22.00.40

    Борошно ячмінне

    т

    р

    10.61.22.00.50

    Борошно гречане

    т

    р

    10.61.22.00.60

    Борошно вівсяне

    т

    р

    10.61.22.00.90

    Борошно з інших зернових культур, н.в.і.у.

    т

    р

    10.61.23

    Борошно дрібного і грубого помелу з культур овочевих

     

     

    10.61.23.00

    Борошно дрібного і грубого помелу із сушеного гороху, квасолі, сочевиці, саго, маніоки, маранти, салепу, топінамбуру, батату або подібних коренів та бульбоплодів; борошно дрібного і грубого помелу, порошок їстівних фруктів, горіхи

    т

    р

    10.61.23.00.11

    Горох лущений полірований (цілий, колотий)

    т

    м, р

    10.61.23.00.12

    Борошно з культур бобових

    т

    м, р

    10.61.23.00.21

    Борошно з плодів або горіхів

    т

    м, р

    10.61.23.00.22

    Крупи з плодів або горіхів

    т

    м, р

    10.61.24

    Суміші для виготовлення хлібобулочних виробів

     

     

    10.61.24.00

    Суміші й тісто для виготовлення хліба, тістечок, кондитерських виробів, хлібців хрустких, вафель, сухарів, хліба для тостів і виробів хрустких аналогічного типу та інших хлібобулочних виробів

    т

    м, р

    10.61.31

    Крупи та борошно грубого помелу, з пшениці

    т

    м, р (Σ)

    10.61.31.33

    Крупи та борошно грубого помелу з твердої пшениці

    т

    р

    10.61.31.35

    Крупи та борошно грубого помелу з м’якої пшениці та полби

    т

    р

    10.61.32

    Крупи, борошно грубого помелу та гранули з культур зернових, н.в.і.у.

    т

    м, р (Σ)

    10.61.32.30

    Крупи, борошно грубого помелу з вівса, кукурудзи, рису, жита, ячменю та інших зернових (крім пшениці)

    т

    р

    10.61.32.30.10

    Крупи вівсяні

    т

    м, р

    10.61.32.30.20

    Крупи пшоняні

    т

    м, р

    10.61.32.30.30

    Крупи гречані

    т

    м, р

    10.61.32.30.40

    Крупи кукурудзяні

    т

    м, р

    10.61.32.30.50

    Крупи рисові

    т

    м, р

    10.61.32.30.60

    Крупи ячні

    т

    м, р

    10.61.32.30.70

    Крупі перлові

    т

    м, р

    10.61.32.30.80

    Крупи інші

    т

    м, р

    10.61.32.40

    Гранули з пшениці

    т

    р

    10.61.32.50

    Гранули з вівса, кукурудзи, рису, жита, ячменю та інших зернових (крім пшениці)

    т

    р

    10.61.33

    Сніданки зернові та продукти інші з культур зернових

     

     

    10.61.33.33

    Зерна зернових культур плющені, перероблені в пластівці, обрушені, дроблені (крім рису)

    т

    м, р

    10.61.33.35

    Зародки зернових культур цілі чи плющені, у вигляді пластівців чи мелені (крім рису)

    т

    м, р

    10.61.33.51

    Продукти типу “мюслі на основі пластівців несмажених зернових культур

    т

    м, р

    10.61.33.53

    Продукти готові харчові з зернових культур, отримані здуванням або смаженням зерен

    т

    м, р

    10.61.33.55

    Продукти готові харчові з зернових культур, попередньо відварені чи приготовлені в інший спосіб (крім кукурудзи)

    т

    м, р

    10.61.40

    Висівки, відходи та інші залишки перероблення культур зернових

     

     

    10.61.40.10

    Висівки, відходи та інші залишки від перероблення кукурудзи

    т

    р

    10.61.40.30

    Висівки, відходи та інші залишки від перероблення рису

    т

    р

    10.61.40.50

    Висівки, відходи та інші залишки від перероблення пшениці

    т

    м, р

    10.61.40.90

    Висівки, відходи та інші залишки від перероблення інших видів культур зернових (крім кукурудзи, рису, пшениці)

    т

    р

    10.61.99

    Роботи, як частина виробництва продукції борошномельно-круп’яної промисловості, виконані підрядником

     

     

     

    10.61

    Виробництво продуктів борошномельно-круп”яної промисловості (уключає виробництво круп і борошна із зернових, бобових культур, коренеплодів або бульбоплодів чи з їстівних горіхів та рису, сухих зернових сніданків, борошняних сумішей для випікання хлібобулочних виробів, тортів, тістечок, пирогів, бісквітів, печива, млинців, одержування висівок та інших залишків перероблення зернових культур, обсмажування та фасування зерна кукурудзи; не включає виробництво картопляного борошна (10.3), вологий помел кукурудзи (10.62))

    Перегляди: 0