Головна Група 04. Молоко та молочні продукти; яйця птахів; натуральний мед; харчові продукти...

    Група 04. Молоко та молочні продукти; яйця птахів; натуральний мед; харчові продукти тваринного походження, в іншому місці непойменовані

    534

    Група 04
    Молоко та молочні продукти; яйця птиці; натуральний мед; їстівні продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені

    Примітки:

    1. Термін “молоко” означає незбиране молоко або повністю чи частково знежирене молоко.
    2. У товарній позиції 0405:

    (a) термін “вершкове масло” означає натуральне вершкове масло, сироваткове чи рекомбіноване (відновлене) вершкове масло (свіже, солоне або згіркле, у тому числі консервоване вершкове масло), виготовлене виключно з молока, з вмістом молочного жиру 80 мас. % або більше, але не більш як 95 мас. %, з максимальним вмістом сухого знежиреного молочного залишку 2 мас. % і з максимальним вмістом води 16 мас. %. Вершкове масло не містить доданих емульгаторів, але може містити хлорид натрію, харчові барвники, нейтралізувальні солі та нешкідливі культури молочнокислих бактерій;

    (b) термін “молочні пасти” означає здатні намащуватися емульсії типу “вода в маслі”, що містять молочний жир як єдиний жир у продукті в кількості 39 мас. % або більше, але менш як 80 мас. %.

    1. Продукти, одержані шляхом концентрування молочної сироватки з доданням молока чи молочного жиру, класифікуються як сири в товарній позиції 0406 за умови, що вони мають такі три характеристики:

    (a) вміст молочного жиру в перерахунку на суху речовину – 5 мас. % чи більше;

    (b) вміст сухої речовини – не менш як 70 мас. %, але не більш як 85 мас. %; та

    (c) сформовані або здатні формуватися.

    1. Ця група не включає:

    (a) продукти, одержані з молочної сироватки, які містять понад 95 мас. % лактози, вираженої як безводна лактоза, у перерахунку на суху речовину (товарна позиція 1702); або

    (b) альбуміни (включаючи концентрати двох або більше білків молочної сироватки, що містять понад 80 мас. % білків молочної сироватки у перерахунку на суху речовину) (товарна позиція 3502) або глобуліни (товарна позиція 3504).

    Примітки до товарних підпозицій:

    1. У товарній підпозиції 0404 10 термін “видозмінена молочна сироватка” означає продукти, що складаються з компонентів сироватки, тобто сироватку з повністю або частково вилученими лактозою, білками чи мінеральними речовинами, сироватку, до якої додані натуральні компоненти молочної сироватки, а також продукти, одержані шляхом змішування натуральних компонентів молочної сироватки.
    2. У товарній підпозиції 0405 10 термін “вершкове масло” не означає дегідроване вершкове масло або топлене масло (товарна підпозиція 0405 90).

    Додаткові примітки:

    1. Ставка мита, що застосовується до сумішей, які входять до товарних позицій 0401 – 0406, повинна бути такою:

    (a) до сумішей, в яких один з компонентів становить не менш як 90 мас. %, застосовується та ж ставка мита, що і до цього компонента;

    (b) до інших сумішей – ставка мита, яка застосовується до того компонента, що має найвищу ставку імпортного мита.

    Код

    Назва

    Ставки мита, %

    Додаткові ОВО

    преференційна

    пільгова

    повна

    0401

    Молоко та вершки, незгущені та без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:

     

     

     

     

    0401 10

    – з вмістом жирів не більш як 1 мас. %:

     

     

     

     

    0401 10 10 00

    – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л

     

    10

    10

    0401 10 90 00

    – – інші

     

    10

    10

    0401 20

    – з вмістом жирів понад 1 мас. %, але не більш як 6 мас. %:

     

     

     

     

    – – не більш як 3 мас. %:

     

     

     

     

    0401 20 11 00

    – – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л

     

    10

    10

    0401 20 19 00

    – – – інші

     

    10

    10

    – – понад 3 мас. %:

     

     

     

     

    0401 20 91 00

    – – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л

     

    10

    10

    0401 20 99 00

    – – – інші

     

    10

    10

    0401 40

    – з вмістом жиру більш як 6 мас. %, але не більш як 10 мас. %:

     

     

     

     

    0401 40 10 00

    – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л

     

    10

    10

    0401 40 90 00

    – – інші

     

    10

    10

    0401 50

    – з вмістом жиру більш як 10 мас. %:

     

     

     

     

    – – не більш як 21 мас. %:

     

     

     

     

    0401 50 11 00

    – – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л

     

    10

    10

    0401 50 19 00

    – – – інші

     

    10

    10

    – – понад 21 мас. %, але не більш як 45 мас. %:

     

     

     

     

    0401 50 31 00

    – – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л

     

    10

    10

    0401 50 39 00

    – – – інші

     

    10

    10

    – – понад 45 мас. %:

     

     

     

     

    0401 50 91 00

    – – – у первинних упаковках, об”ємом нетто не більш як 2 л

     

    10

    10

    0401 50 99 00

    – – – інші

     

    10

    10

    0402

    Молоко та вершки, згущені та з доданням цукру чи інших підсолоджувальних речовин:

     

     

     

     

    0402 10

    – у порошку, гранулах чи інших твердих видах, з вмістом жирів не більш як 1,5 мас. %:

     

     

     

     

    – – без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:

     

     

     

     

    0402 10 11 00

    – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг

     

    10

    10

    0402 10 19 00

    – – – інші

     

    10

    10

    – – інші:

     

     

     

     

    0402 10 91 00

    – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг

     

    10

    10

    0402 10 99 00

    – – – інші

     

    10

    10

    – у порошку, гранулах чи інших твердих видах, з вмістом жирів понад 1,5 мас. %:

     

     

     

     

    0402 21

    – – без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:

     

     

     

     

    – – – з вмістом жирів не більш як 27 мас. %:

     

     

     

     

    0402 21 11 00

    – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг

     

    10

    10

    0402 21 18 00

    – – – – інші

     

    10

    10

    – – – з вмістом жирів понад 27 мас. %:

     

     

     

     

    0402 21 91 00

    – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг

     

    10

    10

    0402 21 99 00

    – – – – інші

     

    10

    10

    0402 29

    – – інші:

     

     

     

     

    – – – з вмістом жирів не більш як 27 мас. %:

     

     

     

     

    0402 29 11 00

    – – – – молоко спеціального призначення, для немовлят, у герметичній упаковці, масою нетто не більш як 500 г, з вмістом жирів понад 10 мас. %

     

    10

    10

    – – – – інші:

     

     

     

     

    0402 29 15 00

    – – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг

     

    10

    10

    0402 29 19 00

    – – – – – інші

     

    10

    10

    – – – з вмістом жирів понад 27 мас. %:

     

     

     

     

    0402 29 91 00

    – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг

     

    10

    10

    0402 29 99 00

    – – – – інші

     

    10

    10

    – інші:

     

     

     

     

    0402 91

    – – без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:

     

     

     

     

    0402 91 10 00

    – – – з вмістом жирів не більш як 8 мас. %

     

    10

    10

    0402 91 30 00

    – – – з вмістом жирів понад 8 мас. %, але не більш як 10 мас. %

     

    10

    10

    – – – з вмістом жирів понад 10 мас. %, але не більш як 45 мас. %:

     

     

     

     

    0402 91 51 00

    – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг

     

    10

    10

    0402 91 59 00

    – – – – інші

     

    10

    10

    – – – з вмістом жирів понад 45 мас. %:

     

     

     

     

    0402 91 91 00

    – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг

     

    10

    10

    0402 91 99 00

    – – – – інші

     

    10

    10

    0402 99

    – – інші:

     

     

     

     

    0402 99 10 00

    – – – з вмістом жирів не більш як 9,5 мас. %

     

    10

    10

    – – – з вмістом жирів понад 9,5 мас. %, але не більш як 45 мас. %:

     

     

     

     

    0402 99 31 00

    – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг

     

    10

    10

    0402 99 39 00

    – – – – інші

     

    10

    10

    – – – з вмістом жирів понад 45 мас. %:

     

     

     

     

    0402 99 91 00

    – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 2,5 кг

     

    10

    10

    0402 99 99 00

    – – – – інші

     

    10

    10

    0403

    Маслянка, коагульовані молоко та вершки, йогурт, кефір та інші ферментовані або сквашені (бактеріальними заквасками) молоко та вершки, згущені або незгущені, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин, ароматизовані чи неароматизовані, з доданням або без додання фруктів, горіхів чи какао:

     

     

     

     

    0403 10

    – йогурт:

     

     

     

     

     

    – – неароматизований, без додання фруктів, горіхів або какао:

     

     

     

     

    – – – без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0403 10 11 00

    – – – – не більш як 3 мас. %

     

    10

    10

    0403 10 13 00

    – – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %

     

    10

    10

    0403 10 19 00

    – – – – понад 6 мас. %

     

    10

    10

    – – – інший, з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0403 10 31 00

    – – – – не більш як 3 мас. %

     

    10

    10

    0403 10 33 00

    – – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %

     

    10

    10

    0403 10 39 00

    – – – – понад 6 мас. %

     

    10

    10

    – – ароматизований або з доданням фруктів, горіхів або какао:

     

     

     

     

    – – – у порошку, гранулах чи інших твердих видах, з вмістом молочних жирів:

     

     

     

     

    0403 10 51 00

    – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0403 10 53 00

    – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0403 10 59 00

    – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – – інший, з вмістом молочних жирів:

     

     

     

     

    0403 10 91 00

    – – – – не більш як 3 мас. %

     

    10

    10

    0403 10 93 00

    – – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %

     

    10

    10

    0403 10 99 00

    – – – – понад 6 мас. %

     

    10

    10

    0403 90

    – інші:

     

     

     

     

    – – неароматизовані, без додання фруктів, горіхів або какао:

     

     

     

     

    – – – у порошку, гранулах чи інших твердих видах:

     

     

     

     

    – – – – без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0403 90 11 00

    – – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 13 00

    – – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 19 00

    – – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – – – інші, з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0403 90 31 00

    – – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 33 00

    – – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 39 00

    – – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – – інші:

     

     

     

     

    – – – – без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0403 90 51 00

    – – – – – не більш як 3 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 53 00

    – – – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 59 00

    – – – – – понад 6 мас. %

     

    10

    10

    – – – – інші, з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0403 90 61 00

    – – – – – не більш як 3 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 63 00

    – – – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 69 00

    – – – – – понад 6 мас. %

     

    10

    10

    – – ароматизовані або з доданням фруктів, горіхів або какао:

     

     

     

     

    – – – у порошку, гранулах або в інших твердих видах, з вмістом молочних жирів:

     

     

     

     

    0403 90 71 00

    – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 73 00

    – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 79 00

    – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – – інші, з вмістом молочних жирів:

     

     

     

     

    0403 90 91 00

    – – – – не більш як 3 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 93 00

    – – – – понад 3 мас. %, але не більш як 6 мас. %

     

    10

    10

    0403 90 99 00

    – – – – понад 6 мас. %

     

    10

    10

    0404

    Молочна сироватка, згущена або незгущена, з доданням чи без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин; продукти, що складаються з натуральних компонентів молока, з доданням чи без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин, в іншому місці не зазначені:

     

     

     

     

    0404 10

    – молочна сироватка, видозмінена чи ні, згущена або незгущена, з доданням або без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:

     

     

     

     

    – – у порошку, гранулах чи іншому твердому вигляді:

     

     

     

     

    – – – без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин, з вмістом білків (вміст азоту х 6,38):

     

     

     

     

    – – – – не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0404 10 02 00

    – – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 04 00

    – – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 06 00

    – – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – – – понад 15 мас. % і з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0404 10 12 00

    – – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 14 00

    – – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 16 00

    – – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – – інші, з вмістом білків (вміст азоту х 6,38):

     

     

     

     

    – – – – не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0404 10 26 00

    – – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 28 00

    – – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 32 00

    – – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – – – понад 15 мас. % і з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0404 10 34 00

    – – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 36 00

    – – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 38 00

    – – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – інша:

     

     

     

     

    – – – без додання цукру або інших підсолоджувальних речовин та з вмістом білків (вміст азоту х 6,38):

     

     

     

     

    – – – – не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0404 10 48 00

    – – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 52 00

    – – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 54 00

    – – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – – – понад 15 мас. % і з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0404 10 56 00

    – – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 58 00

    – – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 62 00

    – – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – – інші, з вмістом білків (вміст азоту х 6,38):

     

     

     

     

    – – – – не більш як 15 мас. % і з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0404 10 72 00

    – – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 74 00

    – – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 76 00

    – – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – – – понад 15 мас. % і з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0404 10 78 00

    – – – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 82 00

    – – – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 10 84 00

    – – – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 90

    – інші:

     

     

     

     

    – – без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин та з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0404 90 21 00

    – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0404 90 23 00

    – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 90 29 00

    – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    – – інші, з вмістом жирів:

     

     

     

     

    0404 90 81 00

    – – – не більш як 1,5 мас. %

     

    10

    10

    0404 90 83 00

    – – – понад 1,5 мас. %, але не більш як 27 мас. %

     

    10

    10

    0404 90 89 00

    – – – понад 27 мас. %

     

    10

    10

    0405

    Масло вершкове та інші жири, вироблені з молока; молочні пасти:

     

     

     

     

    0405 10

    – масло вершкове:

     

     

     

     

    – – з вмістом жирів не більш як 85 мас. %:

     

     

     

     

    – – – масло вершкове натуральне:

     

     

     

     

    0405 10 11 00

    – – – – у первинних упаковках, масою нетто не більш як 1 кг

     

    10

    10

    0405 10 19 00

    – – – – інше

     

    10

    10

    0405 10 30 00

    – – – вершкове масло рекомбіноване

     

    10

    10

    0405 10 50 00

    – – – вершкове масло сироваткове (підсирне)

     

    10

    10

    0405 10 90 00

    – – інші

     

    10

    10

    0405 20

    – молочні пасти:

     

     

     

     

    0405 20 10 00

    – – з вмістом жиру понад 39 мас. %, але не більш як 60 мас. %

     

    10

    10

    0405 20 30 00

    – – з вмістом жиру понад 60 мас. %, але не більш як 75 мас. %

     

    10

    10

    0405 20 90 00

    – – з вмістом жиру понад 75 мас. %, але не більш як 80 мас. %

     

    10

    10

    0405 90

    – інші:

     

     

     

     

    0405 90 10 00

    – – з вмістом жиру понад 99,3 мас. % і з вмістом води не більш як 0,5 мас. %

     

    10

    10

    0405 90 90 00

    – – інші

     

    10

    10

    0406

    Сири всіх видів і кисломолочний сир:

     

     

     

     

    0406 10

    – свіжий сир (без визрівання), включаючи сир з молочної сироватки, і кисломолочний сир:

     

     

     

     

    0406 10 20 00

    – – з вмістом жиру не більш як 40 мас. %

     

    10

    10

    0406 10 80 00

    – – інші

     

    10

    10

    0406 20

    – сири терті або в порошку, усіх сортів:

     

     

     

     

    0406 20 10 00

    – – гларський сир з травами, так званий “шабцигер” (“Schabziger”), вироблений із збираного молока з доданням дрібно розтертих запашних трав

     

    10

    10

    0406 20 90 00

    – – інші

     

    10

    10

    0406 30

    – сири плавлені, крім тертих або в порошку:

     

     

     

     

    0406 30 10 00

    – – під час виготовлення яких використовувалися тільки сири ементальський (Emmentaler), грюєр (Gruyre) та апензель (Appenzell) і які можуть бути з доданням гларського сиру з травами, так званого “шабцигера” (“Schabziger”); упаковані для роздрібної торгівлі, з вмістом жиру не більш як 56 мас. % у перерахунку на суху речовину

     

    10

    10

    – – інші:

     

     

     

     

    – – – з вмістом жиру не більш як 36 мас. % і з вмістом жиру в сухій речовині:

     

     

     

     

    0406 30 31 00

    – – – – не більш як 48 мас. %

     

    10

    10

    0406 30 39 00

    – – – – понад 48 мас. %

     

    10

    10

    0406 30 90 00

    – – – з вмістом жирів понад 36 мас. %

     

    10

    10

    0406 40

    – блакитні сири та інші сири, що містять прожилки, отримані внаслідок використання Penicillium roqueforti:

     

     

     

     

    0406 40 10 00

    – – рокфор (Roquefort)

     

    10

    10

    0406 40 50 00

    – – горгонзола (Gorgonzola)

     

    10

    10

    0406 40 90 00

    – – інші

     

    10

    10

    0406 90

    – інші сири:

     

     

     

     

    0406 90 01 00

    – – для виробництва плавлених сирів

     

    10

    10

    – – інші:

     

     

     

     

    0406 90 13 00

    – – – ементальський (Emmentaler)

     

    10

    10

    0406 90 15 00

    – – – грюєр (Gruyre), збринц (Sbrinz)

     

    10

    10

    0406 90 17 00

    – – – бергкезе (Bergkse), апензель (Appenzell)

     

    10

    10

    0406 90 18 00

    – – – фрибурзький сир (Fromage fribourgeois), вашерен мон-дор (Vacherin Mont d”Or) і тет де муан (Tte de Moine)

     

    10

    10

    0406 90 19 00

    – – – гларський сир з травами, так званий “шабцигер” (“Schabziger”), виготовлений із збираного молока з доданням дрібно розтертих запашних трав

     

    10

    10

    0406 90 21 00

    – – – чедер (Cheddar)

     

    10

    10

    0406 90 23 00

    – – – едем (Edam)

     

    10

    10

    0406 90 25 00

    – – – тильзит (Tilsit)

     

    10

    10

    0406 90 27 00

    – – – бутеркезе (Butterkse)

     

    10

    10

    0406 90 29 00

    – – – качкавал (Kashkaval)

     

    10

    10

    0406 90 32 00

    – – – фета (Feta)

     

    10

    10

    0406 90 35 00

    – – – кефалотирі (Kefalo-Tyri)

     

    10

    10

    0406 90 37 00

    – – – Фінляндія (Finlandia)

     

    10

    10

    0406 90 39 00

    – – – ярлсберг (Jarlsberg)

     

    10

    10

    – – – інші:

     

     

     

     

    0406 90 50 00

    – – – – сири з молока вівці чи молока буйволиці в місткостях з розсолом чи в бурдюках із шкури вівці чи кози

     

    10

    10

    – – – – інші:

     

     

     

     

    – – – – – з вмістом жиру не більш як 40 мас. % із вмістом води в перерахунку на знежирену речовину:

     

     

     

     

    – – – – – – не більш як 47 мас. %:

     

     

     

     

    0406 90 61 00

    – – – – – – – грана падано (Grana Padano), парміджіано реджіано (Parmigiano Reggiano)

     

    10

    10

    0406 90 63 00

    – – – – – – – фіоре сардо (Fiore Sardo), пекорино (Pecorino)

     

    10

    10

    0406 90 69 00

    – – – – – – – інші

     

    10

    10

    – – – – – – понад 47 мас. %, але не більш як 72 мас. %:

     

     

     

     

    0406 90 73 00

    – – – – – – – проволоне (Provolone)

     

    10

    10

    0406 90 75 00

    – – – – – – – асіяго (Asiago), качикавало (Caciocavallo), монтасіо (Montasio), рагузано (Ragusano)

     

    10

    10

    0406 90 76 00

    – – – – – – – данбо (Danbo), фонталь (Fontal), фонтина (Fontina), фінбо (Fynbo), хаварті (Havarti), марибо (Maribo), самсо (Sams)

     

    10

    10

    0406 90 78 00

    – – – – – – – гауда (Gouda)

     

    10

    10

    0406 90 79 00

    – – – – – – – есром (Esrom), італіко (Italico), кернгем (Kernhem), сен-нектер (Saint-Nectaire), сен-полен (Saint-Paulin), таледжіо (Taleggio)

     

    10

    10

    0406 90 81 00

    – – – – – – – канталь (Cantal), чешир (Cheshire), уенслідейл (Wensleydale), ланкашир (Lancashire), подвійний глостерський (Double Gloucester), бларней (Blarney), колбі (Colby), монтерей (Monterey)

     

    10

    10

    0406 90 82 00

    – – – – – – – камамбер (Camembert)

     

    10

    10

    0406 90 84 00

    – – – – – – – брі (Brie)

     

    10

    10

    0406 90 85 00

    – – – – – – – кефало-графієра (Kefalograviera), касері (Kasseri)

     

    10

    10

    – – – – – – – інші сири, з вмістом води в перерахунку на знежирену речовину:

     

     

     

     

    0406 90 86 00

    – – – – – – – – понад 47 мас. %, але не більш як 52 мас. %

     

    10

    10

    0406 90 87 00

    – – – – – – – – понад 52 мас. %, але не більш як 62 мас. %

     

    10

    10

    0406 90 88 00

    – – – – – – – – понад 62 мас. %, але не більш як 72 мас. %

     

    10

    10

    0406 90 93 00

    – – – – – – понад 72 мас. %

     

    10

    10

    0406 90 99

    – – – – – інші:

     

     

     

     

    0406 90 99 10

    – – – – – – сири з молока корів, у місткостях з розсолом

     

    10

    10

    0406 90 99 90

    – – – – – – інші

     

    10

    10

    0407

    Яйця птахів у шкаралупі, свіжі, консервовані або варені:

     

     

     

     

    – запліднені яйця для інкубації:

     

     

     

     

    0407 11 00 00

    – – кур домашніх (Gallus domesticus)

     

    5

    5

    шт

    0407 19

    – – інші:

     

     

     

     

    – – – інших свійських птахів:

     

     

     

     

    0407 19 11 00

    – – – – індичі чи гусячі

     

    12

    12

    шт

    0407 19 19 00

    – – – – інші

     

    5

    5

    шт

    0407 19 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    – яйця свіжі інші:

     

     

     

     

    0407 21 00 00

    – – кур свійських (Gallus domesticus)

     

    12

    12

    тис. шт

    0407 29

    – – інші:

     

     

     

     

    0407 29 10 00

    – – – інших свійських птахів

     

    12

    12

    тис. шт

    0407 29 90 00

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    0407 90

    – інші:

     

     

     

     

    0407 90 10 00

    – – інших свійських птахів

     

    12

    12

    тис. шт

    0407 90 90 00

    – – інші

     

    12

    12

    шт

    0408

    Яйця птиці без шкаралупи та яєчні жовтки, свіжі, сушені, варені у воді або на парі, формовані, морожені або консервовані іншим способом, з доданням чи без додання цукру чи інших підсолоджувальних речовин:

     

     

     

     

    – яєчні жовтки:

     

     

     

     

    0408 11

    – – сушені:

     

     

     

     

    0408 11 20 00

    – – – непридатні для вживання

     

    10

    10

    0408 11 80 00

    – – – інші

     

    10

    10

    0408 19

    – – інші:

     

     

     

     

    0408 19 20 00

    – – – непридатні для вживання

     

    10

    10

    – – – інші:

     

     

     

     

    0408 19 81 00

    – – – – рідкі

     

    10

    10

    0408 19 89 00

    – – – – інші, включаючи морожені

     

    10

    10

    – інші:

     

     

     

     

    0408 91

    – – сушені:

     

     

     

     

    0408 91 20 00

    – – – непридатні для вживання

     

    10

    10

    0408 91 80 00

    – – – інші

     

    10

    10

    0408 99

    – – інші:

     

     

     

     

    0408 99 20 00

    – – – непридатні для вживання

     

    10

    10

    0408 99 80 00

    – – – інші

     

    10

    10

    0409 00 00 00

    Мед натуральний

     

    13

    13

    0410 00 00 00

    Їстівні продукти тваринного походження, в іншому місці не зазначені

     

    20

    20