Головна Група 61. Одяг та додаткові речі до одягу, трикотажні

    Група 61. Одяг та додаткові речі до одягу, трикотажні

    Група 61
    Одяг та додаткові речі до одягу, трикотажні

    Примітки:

    1. До цієї групи включаються лише готові трикотажні вироби машинного або ручного в”язання.
    2. До цієї групи не включаються:

    (a) вироби товарної позиції 6212;

    (b) одяг або інші вироби, що використовувалися, товарної позиції 6309; або

    (c) ортопедичні пристрої, бандажі, медико-хірургічні пояси та подібні вироби (товарна позиція 9021).

    1. У товарних позиціях 6103 та 6104:

    (a) термін “костюм” означає набір одягу з двох або трьох предметів, з лицьового боку виготовлених з ідентичного полотна, який складається з:

    одного піджака або жакета, які з лицьового боку, за винятком рукавів, складаються з чотирьох або більше деталей, призначених для верхньої частини тіла. До складу цього комплекту може включатися один строгий жилет, передня частина якого виготовлена з такої самої тканини, що і поверхня інших компонентів набору з лицьового боку, а задня частина – з такої самої тканини, що і підкладка (підбивка) піджака або жакета; та

    одного предмета одягу, призначеного для нижньої частини тіла, який складається з штанів, бриджів або шортів (крім купальних), спідниці або спідниці-штанів без шлейок або нагрудників.

    Усі компоненти “костюма” повинні бути виготовлені з полотна однакового переплетення, одного кольору та сировинного складу; також вони повинні бути єдиного фасону і відповідних або сумісних розмірів. Ці компоненти можуть мати кант (смужку тканини, вшитої в шов) з іншої тканини.

    Якщо кілька окремих предметів одягу, призначених для нижньої частини тіла (наприклад, дві пари штанів або штани і шорти, або спідниця чи спідниця-штани та штани), присутні одночасно, компонентом костюма для чоловіків або хлопців, призначеним для нижньої частини тіла, повинна бути одна пара штанів, а костюма для жінок або дівчат – спідниця або спідниця-штани, інші предмети одягу класифікуються окремо.

    Термін “костюм чоловічий” включає такі набори предметів одягу, навіть якщо будь-яка із вищезазначених умов не виконана:

    ранковий костюм, що складається з однотонного піджака (візитки) із закругленими фалдами і смугастих штанів;

    вечірній костюм (фрак), пошитий зазвичай з тканини чорного кольору, піджак порівняно короткий спереду, без застібки, вузькі фалди охоплюють півколом стегна і більше звисають ззаду;

    смокінг, покрій піджака якого дуже подібний до піджаків звичайних, однак більше відкритий на грудях, з блискучими лацканами з шовку або іншої тканини, яка імітує шовк;

    (b) термін “комплект” означає набір одягу (крім костюмів та виробів товарної позиції 6107, 6108 або 6109), що складається з кількох предметів, виготовлених з ідентичного полотна, призначених для продажу в роздрібній торгівлі, і включає:

    один предмет одягу, призначений для верхньої частини тіла, за винятком пуловера, який може бути другим предметом верхнього одягу в комплектах-двійках, та жилета, який також може бути другим предметом одягу, призначеним для верхньої частини тіла; та

    один або два різні предмети одягу, призначені для нижньої частини тіла, які складаються із штанів, комбінезона на шлейках, бриджів, шортів (крім купальних), спідниці або спідниці-штанів.

    Усі компоненти комплекту повинні бути виготовлені з полотна однакового переплетення, одного кольору та сировинного складу; також вони повинні бути єдиного фасону і відповідних або сумісних розмірів. Термін “комплект” не включає спортивні костюми, а також лижні комбінезони і комплекти товарної позиції 6112.

    1. До товарних позицій 6105 і 6106 не включається одяг з кишенями, розташованими нижче талії, з еластичним поясом або іншими пристосуваннями для затягування нижньої частини одягу, а також одяг, який має у середньому менше десяти рядів петельок на погонний сантиметр у кожному напрямку з розрахунку площі як мінімум 10 х 10 см. До товарної позиції 6105 не включається одяг без рукавів.
    2. Товарна позиція 6109 не включає одяг із шворкою, з еластичним поясом або іншими пристосуваннями для затягування нижньої частини одягу.
    3. У товарній позиції 6111:

    (a) термін “одяг дитячий та додаткові речі до одягу” означає вироби для дітей зростом не більш як 86 см;

    (b) вироби, які можна включити одночасно як до товарної позиції 6111, так і до інших товарних позицій цієї групи, класифікуються у товарній позиції 6111.

    1. У товарній позиції 6112 термін “лижні костюми” означає одяг або набори одягу, які за зовнішнім виглядом та фактурою тканин призначені головним чином для носіння під час занять лижним спортом (гірськолижним тощо). Вони складаються з:

    (a) лижного комбінезона, тобто одягу з одного предмета, призначеного для верхньої та нижньої частин тіла; як доповнення до рукавів та коміра у цьому виробі можуть бути кишені або штрипки; або

    (b) лижного комплекту, тобто набору одягу, який складається з двох або трьох предметів, що продаються в роздрібній торгівлі та складаються з:

    одного предмета одягу типу анорак, спортивної непромокальної куртки із застібкою-“блискавкою”, куртки або подібного виробу із застібкою-“блискавкою”, можливо, з жилетом; та

    однієї пари штанів, які одягаються вище талії, одних бриджів або одного комбінезона із шлейками.

    Лижний комплект може також складатися з лижного комбінезона, аналогічного вищезазначеному в пункті (a), та з утепленої куртки без рукавів, яка одягається на комбінезон.

    Усі компоненти лижного комплекту повинні бути виготовлені з полотна однакового переплетення, одного стилю та сировинного складу, одного або різних кольорів; також вони повинні бути відповідних та сумісних розмірів.

    1. Одяг, який можна включити одночасно як до товарної позиції 6113, так і до інших товарних позицій цієї групи, за винятком товарної позиції 6111, класифікується у товарній позиції 6113.
    2. Одяг цієї групи, який застібається спереду зліва направо, слід розглядати як одяг для чоловіків або хлопців, а одяг, який застібається спереду справа наліво, – як одяг для жінок або дівчат. Цими ознаками не користуються, якщо з розкрою одягу чітко видно, для якої статі він призначений.

    Якщо не можна відрізнити, для кого призначений одяг, – для чоловіків або хлопців чи для жінок або дівчат – він повинен класифікуватися в товарних позиціях, які включають одяг для жінок або дівчат.

    1. Вироби цієї групи можуть бути виготовлені з металевої нитки.

    Додаткові примітки:

    1. Для застосування примітки 3 (b) до цієї групи компоненти комплекту повинні бути виготовлені повністю з одного і того самого матеріалу в разі відповідності іншим вимогам цієї примітки.

    Для цього:

    полотно може бути невибіленим (суровим), вибіленим, пофарбованим, з різноколірних ниток або вибивним;

    пуловер або жилет із в”язаною “резинкою” слід вважати компонентом комплекту, якщо така “резинка” не нашита, а вив”язана безпосередньо у процесі в”язання, навіть якщо на одязі, призначеному для нижньої частини тіла, “резинка” відсутня.

    Набори предметів одягу не є комплектами, якщо їх компоненти виготовлені з різних матеріалів, навіть якщо відмінність стосується лише їх відповідних кольорів.

    Усі компоненти комплекту повинні продаватися у роздрібній торгівлі разом як єдиний виріб. Окрема упаковка або етикетаж кожного окремого компонента цього єдиного виробу не є підставою не розглядати його як комплект.

    1. У товарній позиції 6109 терміни “майка” та “інша натільна білизна” включають натільну білизну також фасонного покрою, без коміра, з рукавами або без рукавів, у тому числі майки з шлейками.

    Одяг, призначений для верхньої частини тіла, часто має деякі загальні риси з тенісками або з іншими видами більш традиційних натільних майок та іншою натільною білизною товарної позиції 6109.

    1. До товарної позиції 6111 та товарних підкатегорій 6116 10 20 00 і 6116 10 80 00 включаються рукавички, мітенки та рукавиці, просочені, покриті або дубльовані пластмасою або гумою, навіть якщо вони виготовлені:

    з трикотажного полотна, просоченого, покритого або дубльованого пластмасою або гумою, товарної позиції 5903 або 5906; або

    з непросоченого, непокритого або недубльованого трикотажного полотна, а потім просочені, покриті або дубльовані пластмасою або гумою.

    У разі використання трикотажного полотна з метою армування рукавички, мітенки та рукавиці, просочені, покриті або дубльовані пористою пластмасою або пористою гумою, належать до груп 39 або 40, навіть якщо вони виконані з непросоченого, непокритого або недубльованого трикотажного полотна, а потім просочені, покриті або дубльовані пористою пластмасою або пористою гумою (примітка 2 (a) (5) та останній абзац примітки 4 до групи 59).

    Код

    Назва

    Ставки мита, %

    Додаткові ОВО

    преферен-
    ційна

    пільгова

    повна

    6101

    Пальта, півпальта, накидки, плащі, анораки (включаючи лижні куртки), куртки та подібні вироби, трикотажні, для чоловіків або хлопців, крім виробів товарної позиції 6103:

     

     

     

     

    6101 20

    – з бавовни:

     

     

     

     

    6101 20 10 00

    – – пальта, півпальта, накидки, плащі та подібні вироби

     

    12

    40

    шт

    6101 20 90 00

    – – анораки (включаючи лижні куртки), куртки та подібні вироби

     

    12

    40

    шт

    6101 30

    – із синтетичних або штучних волокон:

     

     

     

     

    6101 30 10 00

    – – пальта, півпальта, накидки, плащі та подібні вироби

     

    12

    40

    шт

    6101 30 90 00

    – – анораки (включаючи лижні куртки), куртки та подібні вироби

     

    12

    40

    шт

    6101 90

    – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6101 90 20 00

    – – пальта, півпальта, накидки, плащі та подібні вироби

     

    12

    40

    шт

    6101 90 80

    – – анораки (включаючи лижні куртки), куртки та подібні вироби:

     

     

     

     

    6101 90 80 10

    – – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    20

    шт

    6101 90 80 90

    – – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    40

    шт

    6102

    Пальта, півпальта, накидки, плащі, анораки (включаючи лижні куртки), куртки та подібні вироби, трикотажні, для жінок або дівчат, крім виробів товарної позиції 6104:

     

     

     

     

    6102 10

    – з вовни або тонкого волосу тварин:

     

     

     

     

    6102 10 10 00

    – – пальта, півпальта, накидки, плащі та подібні вироби

     

    12

    30 євро за 1 шт

    шт

    6102 10 90 00

    – – анораки (включаючи лижні куртки), куртки та подібні вироби

     

    12

    40

    шт

    6102 20

    – з бавовни:

     

     

     

     

    6102 20 10 00

    – – пальта, півпальта, накидки, плащі та подібні вироби

     

    12

    40

    шт

    6102 20 90 00

    – – анораки (включаючи лижні куртки), куртки та подібні вироби

     

    12

    20

    шт

    6102 30

    – із синтетичних або штучних волокон:

     

     

     

     

    6102 30 10 00

    – – пальта, півпальта, накидки, плащі та подібні вироби

     

    12

    40

    шт

    6102 30 90 00

    – – анораки (включаючи лижні куртки), куртки та подібні вироби

     

    12

    40

    шт

    6102 90

    – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6102 90 10 00

    – – пальта, півпальта, накидки, плащі та подібні вироби

     

    12

    30 євро за 1 шт

    шт

    6102 90 90 00

    – – анораки (включаючи лижні куртки), куртки та подібні вироби

     

    12

    40

    шт

    6103

    Костюми, комплекти, піджаки, блейзери, штани, комбінезони із шлейками, бриджі та шорти (крім купальних), трикотажні, для чоловіків або хлопців:

     

     

     

     

    6103 10

    – костюми:

     

     

     

     

    6103 10 10 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    40

    шт

    6103 10 90 00

    – – інші

     

    12

    40

    шт

    – комплекти:

     

     

     

     

    6103 22 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    40

    шт

    6103 23 00 00

    – – із синтетичних волокон

     

    12

    40

    шт

    6103 29 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    40

    шт

    – піджаки та блейзери:

     

     

     

     

    6103 31 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    40

    шт

    6103 32 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    40

    шт

    6103 33 00 00

    – – із синтетичних волокон

     

    12

    40

    шт

    6103 39 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    40

    шт

    – штани, комбінезони із шлейками, бриджі та шорти:

     

     

     

     

    6103 41 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин:

     

     

     

     

    6103 41 00 10

    – – – штани та бриджі

     

    12

    40

    шт

    6103 41 00 90

    – – – інші

     

    12

    20

    шт

    6103 42 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    20

    шт

    6103 43 00 00

    – – із синтетичних волокон

     

    12

    20

    шт

    6103 49 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    20

    шт

    6104

    Костюми, комплекти, жакети, блейзери, сукні, спідниці, спідниці-штани, штани, комбінезони з шлейками, бриджі та шорти (крім купальних), трикотажні, для жінок або дівчат:

     

     

     

     

    – костюми:

     

     

     

     

    6104 13 00 00

    – – із синтетичного волокна

     

    12

    30 %, але не менш як 4 євро за 1 шт

    шт

    6104 19

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6104 19 20 00

    – – – з бавовни

     

    12

    20

    шт

    6104 19 90 00

    – – – інші

     

    12

    30 %, але не менш як 4 євро за 1 шт

    шт

    – комплекти:

     

     

     

     

    6104 22 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    30 %, але не менш як 4 євро за 1 шт

    шт

    6104 23 00 00

    – – із синтетичного волокна

     

    12

    8 євро шт за 1 шт

    шт

    6104 29

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6104 29 10 00

    – – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    30 %, але не менш як 4 євро за 1 шт

    шт

    6104 29 90 00

    – – – інші

     

    12

    8 євро за 1 шт

    шт

    – жакети та блейзери:

     

     

     

     

    6104 31 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    30 %, але не менш як 4 євро за 1 шт

    шт

    6104 32 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    30 %, але не менш як 3 євро за 1 шт

    шт

    6104 33 00 00

    – – із синтетичного волокна

     

    12

    20

    шт

    6104 39 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    40

    шт

    – сукні:

     

     

     

     

    6104 41 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    30 %, але не менш як 5 євро за 1 шт

    шт

    6104 42 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    30 %, але не менш як 3 євро за 1 шт

    шт

    6104 43 00 00

    – – із синтетичного волокна

     

    12

    6 євро за 1 шт

    шт

    6104 44 00 00

    – – із штучного волокна

     

    12

    6 євро за 1 шт

    шт

    6104 49 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    6 євро за 1 шт

    шт

    – спідниці та спідниці-штани:

     

     

     

     

    6104 51 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    30 %, але не менш як 3 євро за 1 шт

    шт

    6104 52 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    30 %, але не менш як 3 євро за 1 шт

    шт

    6104 53 00 00

    – – із синтетичних волокон

     

    12

    6 євро за 1 шт

    шт

    6104 59 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    6 євро за 1 шт

    шт

    – штани, комбінезони із шлейками, бриджі та шорти:

     

     

     

     

    6104 61 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин:

     

     

     

     

    6104 61 00 10

    – – – штани та бриджі

     

    12

    30 %, але не менш як 1 євро за 1 шт

    шт

    6104 61 00 90

    – – – інші

     

    12

    40

    шт

    6104 62 00

    – – з бавовни:

     

     

     

     

    6104 62 00 10

    – – – штани та бриджі

     

    12

    30 %, але не менш як 1 євро за 1 шт

    шт

    6104 62 00 90

    – – – інші

     

    12

    40

    шт

    6104 63 00

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    6104 63 00 10

    – – – штани та бриджі

     

    12

    2 євро за 1 шт

    шт

    6104 63 00 90

    – – – інші

     

    12

    40

    шт

    6104 69 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    40

    шт

    6105

    Сорочки та сорочки з короткими рукавами, трикотажні, для чоловіків або хлопців:

     

     

     

     

    6105 10 00 00

    – з бавовни

     

    12

    20

    шт

    6105 20

    – із синтетичних або штучних волокон:

     

     

     

     

    6105 20 10 00

    – – із синтетичних волокон

     

    12

    15

    шт

    6105 20 90 00

    – – із штучних волокон

     

    12

    3 євро за 1 шт

    шт

    6105 90

    – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6105 90 10 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    4 євро за 1 шт

    шт

    6105 90 90 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    4 євро за 1 шт

    шт

    6106

    Блузки, сорочки та сорочки з короткими рукавами, трикотажні, для жінок або дівчат:

     

     

     

     

    6106 10 00 00

    – з бавовни

     

    12

    4 євро за 1 шт

    шт

    6106 20 00 00

    – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    4 євро за 1 шт

    шт

    6106 90

    – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6106 90 10 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    4 євро за 1 шт

    шт

    6106 90 30 00

    – – із шовку або відходів шовку

     

    12

    4 євро за 1 шт

    шт

    6106 90 50 00

    – – з льону або волокна рами

     

    12

    4 євро за 1 шт

    шт

    6106 90 90 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    4 євро за 1 шт

    шт

    6107

    Труси, кальсони, сорочки нічні, піжами, халати купальні, домашні халати та аналогічні вироби, трикотажні, для чоловіків або хлопців:

     

     

     

     

    – труси та кальсони:

     

     

     

     

    6107 11 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6107 12 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6107 19 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    – сорочки нічні та піжами:

     

     

     

     

    6107 21 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6107 22 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6107 29 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    – інші:

     

     

     

     

    6107 91 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6107 99 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    6108

    Комбінації, спідні спідниці, труси, нічні сорочки, піжами, пеньюари, купальні халати, домашні халати та аналогічні вироби, трикотажні, для жінок або дівчат:

     

     

     

     

    – комбінації та спідні спідниці:

     

     

     

     

    6108 11 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6108 19 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    – труси та панталони:

     

     

     

     

    6108 21 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6108 22 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6108 29 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    – сорочки нічні та піжами:

     

     

     

     

    6108 31 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6108 32 00

    – – із синтетичних або штучних волокон:

     

     

     

     

    6108 32 00 10

    – – – сорочки нічні із синтетичних волокон

     

    0

    0

    шт

    6108 32 00 90

    – – – інші

     

    12

    12

    шт

    6108 39 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    0

    0

    шт

    – інші:

     

     

     

     

    6108 91 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6108 92 00 00

    – – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6108 99 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    6109

    Футболки, майки та інша натільна білизна, трикотажні:

     

     

     

     

    6109 10 00 00

    – з бавовни

     

    12

    12

    шт

    6109 90

    – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6109 90 20 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин або із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    12

    шт

    6109 90 90 00

    – – інші

     

    12

    12

    шт

    6110

    Светри, пуловери, джемпери, кардигани, жилети та подібні вироби, трикотажні:

     

     

     

     

    – з вовни або тонкого волосу тварин:

     

     

     

     

    6110 11

    – – з вовни:

     

     

     

     

    6110 11 10 00

    – – – светри та пуловери з вмістом не менш як 50 мас. % вовни та масою 600 г або більше на один виріб

     

    10,5

    10,5

    шт

    – – – інші:

     

     

     

     

    6110 11 30 00

    – – – – для чоловіків або хлопців

     

    12

    12

    шт

    6110 11 90 00

    – – – – для жінок або дівчат

     

    12

    12

    шт

    6110 12

    – – з тонкого волосу кашмірської кози:

     

     

     

     

    6110 12 10 00

    – – – для чоловіків або хлопців

     

    10,5

    10,5

    шт

    6110 12 90 00

    – – – для жінок або дівчат

     

    10,5

    10,5

    шт

    6110 19

    – – інші:

     

     

     

     

    6110 19 10 00

    – – – для чоловіків або хлопців

     

    10,5

    10,5

    шт

    6110 19 90 00

    – – – для жінок або дівчат

     

    10,5

    10,5

    шт

    6110 20

    – з бавовни:

     

     

     

     

    6110 20 10 00

    – – светри тонкі

     

    12

    12

    шт

    – – інші:

     

     

     

     

    6110 20 91 00

    – – – для чоловіків або хлопців

     

    12

    12

    шт

    6110 20 99 00

    – – – для жінок або дівчат

     

    12

    12

    шт

    6110 30

    – із синтетичних або штучних волокон:

     

     

     

     

    6110 30 10 00

    – – светри тонкі

     

    12

    12

    шт

    – – інші:

     

     

     

     

    6110 30 91 00

    – – – для чоловіків або хлопців

     

    12

    12

    шт

    6110 30 99 00

    – – – для жінок або дівчат

     

    12

    12

    шт

    6110 90

    – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6110 90 10 00

    – – з льону або волокна рами

     

    12

    12

    шт

    6110 90 90 00

    – – інші

     

    12

    12

    шт

    6111

    Одяг дитячий та додаткові речі до одягу, трикотажні:

     

     

     

     

    6111 20

    – з бавовни:

     

     

     

     

    6111 20 10 00

    – – рукавички, мітенки, рукавиці

     

    8,9

    0,6 євро за 1 шт або за 1 пару

    пар

    6111 20 90 00

    – – інші

     

    12

    0,6 євро за 1 шт або за 1 пару

    6111 30

    – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    6111 30 10 00

    – – рукавички, мітенки, рукавиці

     

    8,9

    0,8 євро за 1 шт або за 1 пару

    пар

    6111 30 90 00

    – – інші

     

    12

    0,8 євро за 1 шт або за 1 пару

    6111 90

    – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    – – з вовни або тонкого волосу тварин:

     

     

     

     

    6111 90 11 00

    – – – рукавички, мітенки, рукавиці

     

    8,9

    0,8 євро за 1 шт або за 1 пару

    пар

    6111 90 19 00

    – – – інші

     

    12

    0,8 євро за 1 шт або за 1 пару

    6111 90 90 00

    – – інші

     

    12

    40

    6112

    Костюми спортивні, лижні, костюми та плавки купальні, трикотажні:

     

     

     

     

    – костюми спортивні:

     

     

     

     

    6112 11 00 00

    – – з бавовни

     

    0

    10

    шт

    6112 12 00 00

    – – із синтетичних волокон

     

    12

    12 євро за 1 шт

    шт

    6112 19 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    8 євро за 1 шт

    шт

    6112 20 00 00

    – лижні костюми

     

    12

    8 євро за 1 шт

    – костюми та плавки купальні для чоловіків або хлопців:

     

     

     

     

    6112 31

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    6112 31 10 00

    – – – з вмістом 5 мас. % або більше гумової нитки

     

    8

    2 євро за 1 шт

    шт

    6112 31 90 00

    – – – інші

     

    12

    40

    шт

    6112 39

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6112 39 10 00

    – – – з вмістом 5 мас. % або більше гумової нитки

     

    8

    6 євро за 1 шт

    шт

    6112 39 90 00

    – – – інші

     

    12

    40

    шт

    – костюми та плавки купальні для жінок або дівчат:

     

     

     

     

    6112 41

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    6112 41 10 00

    – – – з вмістом 5 мас. % або більше гумової нитки

     

    8

    3 євро за 1 шт

    шт

    6112 41 90 00

    – – – інші

     

    12

    3 євро за 1 шт

    шт

    6112 49

    – – з інших текстильних матеріалів:

     

     

     

     

    6112 49 10 00

    – – – з вмістом 5 мас. % або більше гумової нитки

     

    8

    3 євро за 1 шт

    шт

    6112 49 90 00

    – – – інші

     

    12

    3 євро за 1 шт

    шт

    6113 00

    Одяг з трикотажного полотна товарних позицій 5903, 5906 або 5907:

     

     

     

     

    6113 00 10 00

    – з трикотажного полотна товарної позиції 5906

     

    8

    40

    6113 00 90 00

    – інший

     

    12

    40

    6114

    Інший одяг трикотажний:

     

     

     

     

    6114 20 00 00

    – з бавовни

     

    12

    40

    6114 30 00 00

    – із синтетичних або штучних волокон

     

    12

    40

    6114 90 00 00

    – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    40

    6115

    Колготки, панчохи, гольфи, шкарпетки і підслідники та інші панчішно-шкарпеткові вироби, включаючи компресійні панчішно-шкарпеткові вироби (наприклад панчохи для хворих з варикозним розширенням вен) та взуття без підошов, трикотажні:

     

     

     

     

    6115 10

    – компресійні панчішно-шкарпеткові вироби (наприклад панчохи для хворих з варикозним розширенням вен):

     

     

     

     

    6115 10 10 00

    – – панчохи для хворих з варикозним розширенням вен із синтетичних волокон

     

    8

    8

    пар

    6115 10 90 00

    – – інші

     

    12

    12

    – інші колготи:

     

     

     

     

    6115 21 00 00

    – – із синтетичних волокон, з лінійною щільністю одиночної нитки менш як 67 децитексів

     

    12

    12

    шт

    6115 22 00 00

    – – із синтетичних волокон, з лінійною щільністю одиночної нитки 67 децитексів або більше

     

    12

    12

    шт

    6115 29 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    шт

    6115 30

    – інші панчохи та гольфи жіночі, з лінійною щільністю одиночної нитки менш як 67 децитексів:

     

     

     

     

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    6115 30 11 00

    – – – гольфи

     

    12

    12

    пар

    6115 30 19 00

    – – – інші

     

    12

    12

    пар

    6115 30 90 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    пар

    – інші:

     

     

     

     

    6115 94 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    12

    12

    пар

    6115 95 00 00

    – – з бавовни

     

    12

    12

    пар

    6115 96

    – – із синтетичних волокон:

     

     

     

     

    6115 96 10 00

    – – – гольфи

     

    12

    12

    пар

    – – – інші:

     

     

     

     

    6115 96 91 00

    – – – – панчохи жіночі

     

    12

    12

    пар

    6115 96 99 00

    – – – – інші

     

    12

    12

    пар

    6115 99 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    12

    12

    пар

    6116

    Рукавички, мітенки, рукавиці, трикотажні:

     

     

     

     

    6116 10

    – просочені або покриті пластмасою або гумою:

     

     

     

     

    6116 10 20 00

    – – рукавички, просочені або покриті гумою

     

    5

    40

    пар

    6116 10 80 00

    – – інші

     

    8

    40

    пар

    – інші:

     

     

     

     

    6116 91 00 00

    – – з вовни або тонкого волосу тварин

     

    8,9

    1,2 євро за 1 пару

    пар

    6116 92 00 00

    – – з бавовни

     

    8,9

    40

    пар

    6116 93 00 00

    – – із синтетичного волокна

     

    8,9

    1,2 євро за 1 пару

    пар

    6116 99 00 00

    – – з інших текстильних матеріалів

     

    8,9

    40

    пар

    6117

    Інші готові додаткові речі до одягу, трикотажні; частини одягу або додаткових речей до одягу, трикотажні:

     

     

     

     

    6117 10 00 00

    – шалі, шарфи, хустки, кашне, мантильї, вуалі та подібні вироби

     

    12

    20

    6117 80

    – інші додаткові речі:

     

     

     

     

    6117 80 10 00

    – – трикотажні, еластичні або прогумовані

     

    8

    40

    6117 80 80

    – – інші:

     

     

     

     

    6117 80 80 10

    – – – краватки, краватки-метелики, хустки-краватки

     

    12

    20

    6117 80 80 90

    – – – інші

     

    8

    40

    6117 90 00 00

    – частини

     

    12

    40

    Перегляди: 0