Секція C. Продукція переробної промисловості. Розділ 10. Продукти харчові
Код |
Назва |
Одиниця вимірювання |
Періодич-ність |
1 |
2 |
3 |
4 |
10.51 Продукти молочні, масло та сири
10.51.11 |
Молоко рідке оброблене (пастеризоване, стерилізоване, гомогенізоване, топлене, пептизоване) |
т |
м, р (Σ) |
10.51.11.33 |
Молоко та вершки незгущені і без додання цукру чи інших підсоложувальних речовин жирністю не більше 1%, у первинних пакуваннях об’ємом нетто не більше 2 л |
т |
р |
10.51.11.37 |
Молоко та вершки незгущені і без додання цукру чи інших підсоложувальних речовин жирністю не більше 1%, у первинних пакуваннях об’ємом нетто більше 2 л |
т |
м, р |
10.51.11.42 |
Молоко та вершки незгущені і без додання цукру чи інших підсоложувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6% у первинних пакуваннях об’ємом нетто не більше 2 л |
т |
м, р |
10.51.11.42.10 |
Молоко та вершки для дитячого харчування незгущені і без додання цукру чи інших підсоложувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6% у первинних пакуваннях об’ємом нетто не більше 2 л |
т |
м, р |
10.51.11.48 |
Молоко та вершки незгущені і без додання цукру чи інших підсоложувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6% у первинних пакуваннях об’ємом нетто більше 2 л |
т |
р |
10.51.12 |
Молоко та вершки, жирністю більше 6%, неконцентровані та непідсолоджені |
т |
м, р (Σ) |
10.51.12.10 |
Молоко та вершки незгущені і без додання цукру чи інших підсоложувальних речовин жирністю більше 6%, але не більше 21% у первинних пакуваннях об’ємом не більше 2 л |
т |
р |
10.51.12.10.10 |
Молоко та вершки для дитячого харчування незгущені і без додання цукру чи інших підсоложувальних речовин жирністю більше 6%, але не більше 21% у первинних пакуваннях об’ємом не більше 2 л |
т |
м, р |
10.51.12.20 |
Молоко та вершки незгущені і без додання цукру чи інших підсоложувальних речовин жирністю більше 6%, але не більше 21% у первинних пакуваннях об’ємом більше 2 л |
т |
р |
10.51.12.30 |
Молоко та вершки незгущені і без додання цукру чи інших підсоложувальних речовин жирністю більше 21% у первинних пакуваннях об’ємом не більше 2 л |
т |
р |
10.51.12.40 |
Молоко та вершки незгущені і без додання цукру чи інших підсоложувальних речовин жирністю більше 21% у первинних пакуваннях об’ємом більше 2 л |
т |
м, р |
10.51.21 |
Молоко сухе знежирене |
т |
м, р (Σ) |
10.51.21.30 |
Молоко сухе знежирене (молоко та вершки у твердій формі, жирністю не більше 1,5%), у первинних пакуваннях об’ємом не більше 2,5 кг. |
т |
р |
10.51.21.60 |
Молоко сухе знежирене (молоко та вершки у твердій формі, жирністю не більше 1,5%), у первинних пакуваннях об’ємом більше 2,5 кг. |
т |
м, р |
10.51.22 |
Молоко сухе незбиране |
т |
м, р (Σ) |
10.51.22.30 |
Молоко сухе незбиране або вершки сухі незбирані (молоко та вершки у твердій формі, жирністю більше 1,5%), у первинних пакуваннях об’ємом не більше 2,5 кг. |
т |
р |
10.51.22.60 |
Молоко сухе незбиране або вершки сухі незбирані (молоко та вершки у твердій формі, жирністю більше 1,5%), у первинних пакуваннях об’ємом більше 2,5 кг. |
т |
м, р |
10.51.30 |
Масло вершкове та продукти молочні пастоподібні |
|
|
10.51.30.30 |
Масло вершкове жирністю не більше 85% |
т |
м, р |
10.51.30.50 |
Масло вершкове жирністю більше 85% та інші молочні жири та масла (крім продуктів молочних пастоподібних жирністю менше 80%) |
т |
м, р |
10.51.30.70 |
Продукти молочні пастоподібні жирністю менше 80% |
т |
р |
10.51.40 |
Сир сичужний, плавлений і кисломолочний |
|
|
10.51.40.30 |
Cир свіжий неферментований (недозрілий і невитриманий; уключаючи сир із молочної сироватки та кисломолочний сир) |
т |
м, р |
10.51.40.30.10 |
Сир кисломолочний та вироби з нього для дитячого харчування |
т |
м, р |
10.51.40.50 |
Сири сичужні (тертий, порошковий, голубий та інший неплавлений сир; крім свіжого сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру) |
т |
м, р |
10.51.40.50.10 |
Сири тверді |
т |
р |
10.51.40.50.20 |
Сири м’які |
т |
р |
10.51.40.50.30 |
Сири розсільні |
т |
р |
10.51.40.70 |
Плавлений сир (крім тертого або порошкового) |
т |
м, р |
10.51.51 |
Молоко та вершки, згущені або з доданням цукру чи інших підсолоджувальних речовин, крім молока та вершків у твердій формі |
т |
м, р (Σ) |
10.51.51.04 |
Молоко та вершки згущені непідсолоджені |
т |
р |
10.51.51.08 |
Молоко та вершки згущені підсолоджені |
т |
м, р |
10.51.52 |
Йогурт та інші ферментовані чи сквашені молоко та вершки |
т |
м, р (Σ) |
10.51.52.41 |
Молоко і вершки коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші ферментовані продукти |
т |
м, р |
10.51.52.41.10 |
Йогурт неароматизований, без додання фруктів, горіхів, какао та інших наповнювачів |
т |
р |
10.51.52.41.20 |
Кефір неароматизований, без додання фруктів, горіхів, какао та інших наповнювачів |
т |
р |
10.51.52.41.30 |
Ряжанка неароматизована, без додання фруктів, горіхів, какао та інших наповнювачів |
т |
р |
10.51.52.41.40 |
Сметана неароматизована, без додання фруктів, горіхів, какао та інших наповнювачів |
т |
р |
10.51.52.41.50 |
Продукти кисломолочні для дитячого харчування (неароматизовані) |
т |
м, р |
10.51.52.41.60 |
Продукти кисломолочні неароматизовані, без додання фруктів, горіхів, какао та інших наповнювачів, інші |
т |
р |
10.51.52.45 |
Йогурт рідкий та сквашене молоко ароматизовані (молоко і вершки коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші ферментовані продукти, ароматизовані або з доданням фруктів, горіхів або какао) |
т |
м, р |
10.51.52.63 |
Порошок маслянки |
т |
р |
10.51.52.65 |
Маслянка |
т |
р |
10.51.53 |
Казеїн |
|
|
10.51.53.00 |
Казеїн та казеїнати |
т |
м, р |
10.51.54 |
Лактоза та сироп лактози |
|
|
10.51.54.00 |
Лактоза і сироп лактози (уключаючи лактозу хімічно чисту) |
т |
р |
10.51.55 |
Сироватка |
|
|
10.51.55.30 |
Сироватка та модифікована сироватка в порошку, гранулах чи інших твердих формах, згущена чи незгущена, з доданням чи без додання підсолоджувальних речовин |
т |
м, р |
10.51.55.60 |
Сироватка та модифікована сироватка рідка чи в пастоподібній формі, згущена чи незгущена, з доданням чи без додання підсолоджувальних речовин |
т |
р |
10.51.56 |
Продукти молочні, н.в.і.у. |
|
|
10.51.56.00 |
Продукти, що складаються з натуральних складових молока, н.в.і.у. |
т |
р |
10.51.99 |
Роботи, як частина виробництва продуктів молочних, масла та сирів, виконані підрядником |
|
|
10.52 Морозиво
10.52.10 |
Морозиво та лід харчовий інший |
|
|
10.52.10.00 |
Морозиво та лід харчовий інший (уключаючи шербет, льодяники; крім сумішей і основ для приготування морозива) |
тис.л |
м, р |
10.52.10.00.А |
Морозиво та лід харчовий інший (уключаючи шербет, льодяники; крім сумішей і основ для приготування морозива) |
т |
м, р |
10.52.99 |
Роботи, як частина виробництва морозива, виконані підрядником |
|
|
10.5 |
Виробництво молочних продуктів (уключає виробництво молочних продуктів, морозива та іншого харчового льоду; не включає виробництво сухих молочних сумішей і молочних консервів для немовлят і малюків (10.86), виробництво спредів і сумішей молочного та рослинних жирів, у яких частка молочного жиру складає не менше 25 % (10.89)) |