Головна Логістика На зерновому терміналі Маріупольського МТП відкрили виробничу лабораторію

На зерновому терміналі Маріупольського МТП відкрили виробничу лабораторію

В Маріупольському порту відбулося урочисте відкриття виробничої лабораторії зернового термінала з перевантаження агропромислових вантажів.

Підприємством було проведено велику роботу з укомплектації лабораторії всім необхідним обладнанням та його повірки для сертифікації, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на допис портовиків у Facebook.

Лабораторія вже отримала сертифікат, що підтверджує відповідність вимогам міжнародного стандарту ДСТУ ISO 10012:2005. У переліку вимірювальних можливостей – виконання аналізів зразків заявлених культур: пшениці, ячменю, кукурудзи, гороху, сорго та вівса. Сертифікат підтверджує як відповідність метрологічним вимогам і нормам процесів вимірювань, так і кваліфікацію персоналу. Усі лаборанти пройшли спеціалізоване навчання, можуть повноцінно працювати та проводити аналізи зразків.

«Лабораторія – дуже важлива ланка в роботі терміналу. Усі наші клієнти зацікавлені у швидкому та якісному аналізі своєї агропромислової продукції. І оскільки аграрний сектор в Україні демонструє щорічне стабільне зростання, то послуги зернового термінала загалом та вашої лабораторії зокрема завжди будуть мати попит», – зазначив в. о. директора порту Ігор Барський.

Перегляди: 4