Головна Зберігання Елеватори RH прийняли на зберігання 100 тис. тонн сільгоспкультур

Елеватори RH прийняли на зберігання 100 тис. тонн сільгоспкультур

Елеватори компанії Ristone Holdings у поточному зерновому сезоні прийняли на зберігання 100 тис. тонн сільгоспкультур. Про це йдеться в повідомленні холдингу, передає «ПроАгро Груп».

Наразі ТОВ «Орільський об’єднаний елеватор» компанії продовжує приймати на зберігання сільськогосподарську продукцію. Відділення в Губинисі, Перещепіно, Личковому та Кільчені ведуть заготівлю різних культур від підприємств холдингу та місцевих фермерів.

Напередодні в Ristone Holdings завершилася збиральна кампанія ранніх зернових культур. Раніше холдинг придбав 4 зернозбиральних комбайна (DEUTZ-FAHR C7206) та 5 сівалок (зокрема DMC Primera 9000-2C). На черзі – придбання грунтообробної техніки фірм Kverneland та Bednar.

Ristone Holdings є вертикально інтегрованим сільськогосподарським холдингом, одним із лідерів аграрного сектору Південного Сходу України. Обробляє 67 тис. га землі, в складі холдингу працює 26 підприємств аграрного, переробного та харчового профілю. Зокрема це 4 елеватори, борошномельний комбінат, 5 хлібобулочних заводів, сучасний комплекс маслоекстракційного заводу, м’ясні та м’ясо-молочні ферми.

Перегляди: 3