Головна Новини конференцій Аеророзвідка потребує нашої підтримки: оголошуємо збір коштів на потреби загону спецпризначення “ОМЕГА”...

Аеророзвідка потребує нашої підтримки: оголошуємо збір коштів на потреби загону спецпризначення “ОМЕГА” в рамках Grain Storage Forum “Elevator

Сьогодні кожен захищає Україну на своєму фронті. І коли військові оберігають і відвойовують нашу землю на фронті – бізнес має допомагати й активно працювати у тилу. Спільні ініціативи бізнесу та благодійних організацій вже зараз відіграють важливу роль у забезпеченні військових необхідним спорядженням, роблячи особистий внесок у перемогу. 

В рамках цієї події ми підтримуємо ініціативу БФ “Молоде покоління” та DroneUA та просимо долучитися кожного до благодійного збору для загону спецпризначення “ОМЕГА”. Саме в цьому загоні несуть службу працівники компанії DroneUA. З першого дня вторгнення експерти компанії з управління безпілотниками, в тому числі й співзасновник, стали на захист України в лавах “ОМЕГИ”.

Збір коштів триває постійно для поновлення та ремонту матеріально-технічної бази, яка в бойових завданнях часто отримує пошкодження. 

Офіційні реквізити БФ “Молоде покоління”. 

Реквізити для благодійного внеску:

Найменування отримувача: БО БФ МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ

Код отримувача: 43038650

Рахунок отримувача: UA463052990000026008036222590

Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Віримо, що разом ми зможемо допомогти нашим захисникам тримати оборону під надійним крилом.

Важливо, БФ “Молоде покоління” надає цілеспрямовану допомогу загону спецпризначення “ОМЕГА”. 

https://cf-yg.com.ua/

Перегляди: 9