Головна Новини Компанія APIS Company візьме участь у виставці Grain Storage Forum

Компанія APIS Company візьме участь у виставці Grain Storage Forum

ТОВ “АПІС КОМПАНІ” не просто надає якісні послуги сільськогосподарської техніки, а й швидко та ефективно вирішує складні проблеми, з якими стикається агросектор. На замовлення клієнта компанія легко візьмемо на себе всі питання організаційного та технічного характеру в будь-якому секторі польових робіт на малих і великих площах:

  • підготовка ґрунту – дискування, глибокорозпушування, оранка;
  • передпосівна та посівна – боронування, культивація, посів;
  • обприскування та внесення добрив;
  • збирання врожаю комбайнами з відповідними жниварками.

Окрім цього, компанія є професіоналом у сфері логістики зернових культур та іншої сільськогосподарської продукції. ТОВ “АПІС КОМПАНІ” виступає гарантом того, що вашу продукцію буде доставлено покупцю чітко в обумовлені терміни незалежно від об’ємів. Самоскидні та бортові зерновози керуються досвідченими водіями з великим досвідом роботи у цій сфері.

Серед постійних клієнтів компанії агрохолдинги, фермерські господарства та трейдери, на замовлення яких лише у 2022 році компанія обробила понад 60 тис. га землі та перевезли не менше 80 тис. тонн сільськогосподарської продукції. ТОВ “АПІС КОМПАНІ” пропонує своїм партнерам виключно взаємовигідні умови співпраці та гнучку цінову політику на будь-який вид послуг.

Відвідайте стенд компанії на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://apiscompany.com.ua/

Контакти:

+38 (098) 625-90-60
+38 (066) 625-90-60

Квитки на сайті: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 3