Головна Новини Раді вітати компанію TORNUM group на виставці Grain Storage Forum

Раді вітати компанію TORNUM group на виставці Grain Storage Forum

Завдяки багаторічному досвіду компанія TORNUM займає лідерські позиції на світовому ринку рішень для сільськогосподарської та зернообробної промисловостей. Використовуючи найновіші технології, компанія проектує, розробляє та виготовляє системи обробки зерна майбутнього для задоволення всіх ваших потреб.

Усі розробки виконуються на головному заводі у Квенумі (Швеція), де також розташовано більшість виробничих потужностей компанії. Квенум – це селище міського типу, тому в багатьох співробітників компанії є досвід роботи в зернообробній промисловості. Деякі з них паралельно керують фермерськими господарствами, приносячи користь нашій компанії завдяки особистому досвіду та розумінню всіх нюансів сільськогосподарської діяльності. Завдяки цій перевазі компанії з успіхом розробляє надійні й ефективні рішення, що відповідають найвищим стандартам якості.

Сфери діяльності Tornum

Компанія поставляє високоякісні продукти та системи для зернової галузі та фермерських господарств у всьому світі.

Промисловість

Зернообробна промисловість ставить високі вимоги до якості, доступності та екологічності. Ставлячи ці вимоги в основу своєї діяльності, компанія Tornum розробляє та продає продукти, які якнайкраще відповідають цим потребам, від невеликих проектів до комплексних установок “під ключ”. Компанія пропонує консультації та послуги з розробки проектів з акцентом на системні рішення, а не продукти.

Сільське господарство

Компанія вже давно займаємося забезпеченням агропромислового комплексу сучасним і ефективним устаткуванням із переробки зерна. Завдяки тісній співпраці з багатьма європейськими фермерами компанія Tornum займає провідне місце в розробці систем обробки зерна майбутнього.

Вже зовсім скоро! Неймовірна можливість відвідати стенд компанії на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://www.tornum.com/uk/

Квитки на сайті: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 7