Головна Новини Не втрачайте можливість відвідати виставку компанії Franz Ruberg на Grain Storage Forum

Не втрачайте можливість відвідати виставку компанії Franz Ruberg на Grain Storage Forum

Вже понад 175 років Franz Ruberg займаємється будівництвом млинів, силосів та устаткування для зерно переробки. Основна компетенція та спеціалізація Franz Ruberg полягає перш за все в області механічної під’йомно-транспортної техніки. Але також і в багатьох інших сферах Franz Ruberg пропонує індивідуальні, інновативні та креативні рішення. При цьому для компанії дуже важливим є прямий діалог з клієнтами. За вимогами клієнтів та побажаннями, компанія виготовляє потужну та надійну техніку.

Найвища якість – це основний фактор успіху Franz Ruberg. Висококваліфіковані та мотивовані техніки, конструктори та монтери завжди до послуг клієнтів, компанія орієнтується на найостанніші розробки та застосовує сучасні технології.

Спільно з клієнтами, компанія розробляє концепції та стратегії для найрізноманітніших вимог у будівництві млинів, силосів та елеваторів. При плануванні та конструюванні компанія застосовує найсучасніші CAD-техніки, виробництво переважно на верстатах з ЧПУ гарантує найвищій вимір точності та якості.

У Franz Ruberg Ви отримаєте планування, конструювання, виготовлення, монтаж, післяпродажний сервіс та ремонтні роботи – також на спорудах інших фірм – все з одних рук.

Само собою, компанія дбає про безпроблемну та своєчасну інсталяцію машин та механізмів. Байдуже, чи окремі машини, вироби на спецзамовлення, чи промислові установки «під ключ» – ми пропонуємо Вам широченний спектр можливостей!

Маєте ідеї в будівництві млинів, силосів, елеваторів – компанія їх реалізує!

Відвідайте стенд компанії на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://franz-ruberg.de/uk/homepage-uk/

Квитки на сайті: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 6