Головна Новини Зустрічайте компанію «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» на Grain Storage Forum

Зустрічайте компанію «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» на Grain Storage Forum

Спеціалізація ТОВ «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ» – комплексні рішення для Ваших галузевих лабораторій.

В HLR Ви знайдете все необхідне для лабораторій фармацевтичної, медичної, аграрної, харчової, хімічної галузей, гірничо-металургійного комплексу і машинобудування, нафтогазової галузі, державного контролю якості.

Для вирішення Ваших завдань

Сьогодні асортимент HLR – це близько 300 000 найменувань продукції. Вам доступні всі складові комплексного рішення: меблі, лабораторне обладнання, хімічні реактиви і посуд.

На власному виробництві в Черкасах компанія виготовляє лабораторні меблі ТМ «ЕКСПЕРТ», меблі для медичних установ ТМ «AMED», меблі для учбових закладів ТМ «смартЕКСПЕРТ», лабораторне обладнання ТМ «LABexpert».

Ви отримаєте кращі в Україні ціни і прямий сервіс на обладнання відомих світових брендів. Компанія є офіційними представниками 60 провідних виробників продукції для лабораторій.

Сервіс 360°

Із кожним клієнтом у HLR працює персональний менеджер і команда галузевих експертів, які знають завдання, методики і новинки Вашої галузі. Разом ці спеціалісти забезпечать Вам індивідуальний підхід і вирішать будь-яке завдання Вашої лабораторії.

Компанія володіє власним складом, що не має аналогів на ринку. Формує складські запаси під Ваші потреби для забезпечення безперебійного виробництва Вашого підприємства.

Ви можете обрати різні способи доставки придбаної у нас продукції, у тому числі власним транспортом HLR.

Сервісна служба компанії надасть інформаційну, технічну і методичну підтримку Вашого обладнання, забезпечить гарантійне і післягарантійне обслуговування.

Відповідальне співробітництво

Щоб Ви були впевнені в якості наших послуг, в HLR розроблена і впроваджена система менеджменту якості, що відповідає вимогам стандарту ISO:9001.

Як соціально відповідальна компанія пріоритет при підборі продукції в наш асортиментний портфель надаємо обладнанню, яке максимально економить ресурси. Завдяки цьому Ви оптимально використовуєте електроенергію і воду й робите свій внесок у захист довкілля.

Компанія прагне, аби співробітництво з HLR було корисним і комфортним для клієнтів.

Відвідайте стенд компанії на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://www.hlr.ua/ua

Квитки на сайті: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 6