Головна Новини Компанія AКТИВПРОЕКТ візьме участь у виставці Grain Storage Forum

Компанія AКТИВПРОЕКТ візьме участь у виставці Grain Storage Forum

Компанія «Активпроект» – проектна організація, яка спеціалізується на проектуванні промислових об’єктів для зберігання та переробки зерна. Завдяки використанню BIM технологій, компанія являється однією з провідних проектних організацій України. Компанія виконує повний перелік проектних робіт для будівництва промислових комплексів. З моменту створення компанії у 2009 році, успішно реалізовано більш як 180 об’єктів. Штат компанії складається з технологів, конструкторів та інженери з високою кваліфікацією та багаторічним досвідом роботи у сфері промислового проектування.

Послуги:

  • Проектна документація

Проектна документація будівництва об’єкта розробляється для визначення містобудівних, технологічних, архітектурних, екологічних, інженерних рішень, вартості будівництва та техніко-економічних показників елеватора. за затвердженою проектної документації розробляється робоча документація для виконання будівельних робіт. Розроблена проектна документація проходить експертизу. Захист проекту виконують фахівці АктивПроект.

  • Технологічне проектування

Технологічне проектування – розробка найбільш оптимальних технологічних рішень, формування технологічної моделі об’єкта.

Не пропустіть унікальну можливість поспілкуватись з компанією АКТИВПРОЕКТ на виставці Grain Storage Forum вже 2 червня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://ap.com.ua/

Квитки на сайті: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5