Головна Новини Запрошуємо на Всеукраїнський практичний форум «ДЕНЬ АГРОНОМА»

Запрошуємо на Всеукраїнський практичний форум «ДЕНЬ АГРОНОМА»

«ДЕНЬ АГРОНОМА. Виклики та рішення сезону»

15 червня 2023 року

Місце проведення:

Київ

Всеукраїнський практичний форум «ДЕНЬ АГРОНОМА» — важлива подія для агрономічної спільноти України та професійна платформа для практиків, які вирощують зернові й технічні культури. Головна мета заходу — надати актуальну й практичну інформацію про особливості виробництва в новому сезоні за складних погодних та економічних умов, обговорити шляхи удосконалення агрономічних технологій і заходів, здатних забезпечити рентабельність основних культур, протистояти викликам, що стоять перед агрономами.

Цього сезону до економічних викликів, спричинених війною, додалися й погодні — весняні дощі щонайменше на два тижні затримали посівну, погіршили фітосанітарний стан поля. Як за таких умов допомогти рослині, стимулювати її розвиток, захистити від хвороб, бур’янів і шкідників та ще й у режимі економії коштів? Адже, зважаючи на невтішні прогнози щодо збуту сільгосппродукції, тенденція до заощадження ресурсів збережеться й цього року. Питання живлення на найближчу перспективу вже набирає небувалої гостроти: як діяти? економити й далі на добривах, використовуючи ресурс попередніх років? Але ж він також вичерпується… Як збалансувати бажання отримати добрий урожай та окупити вкладені кошти, зберегти рентабельність виробництва?

Щоб отримати відповіді на ці та багато інших гострих запитань поточного сезону, запрошуємо агрономів, керівників господарств відвідати Всеукраїнський практичний форум «ДЕНЬ АГРОНОМА. Виклики та рішення сезону», де своїми технологічними новаціями, ефективними рішеннями у вирощуванні сільгоспкультур поділяться фахівці успішних агропідприємств.

 Ознайомитися з програмою заходу та зареєструватися можна за посиланням https://agronomy-day.agrotimes.ua/ 

Не пропустіть! Буде цікаво та корисно!

Перегляди: 23