Головна Новини День Поля на Київщині зібрав понад 500 аграріїв

День Поля на Київщині зібрав понад 500 аграріїв

Наймасштабніша польова подія літа відбулася 7 липня у с. Ємчиха Миронівського району Київської області, зібравши сотні аграріїв з усієї України.

Справжнє свято аграрного нетворкінгу, міні-виставку ЗЗР, добрив, біопрепаратів та сільгосптехніки організували  Асоціація бобових України (СВСБУ), АФЗУ разом з 40 компаніями-партнерами на базі передового агропідприємства TVK Seed Agrocompany.

День Поля привабив  професіоналів-аграріїв змогою отримати фахові консультації із застосування добрив, засобів захисту рослин, біопрепаратів та побачити результати їх дії  на демо-ділянках, а також впевнитися в ефективності поєднання агрохімії та мікробіології.

Численні сорти олійних та зернових культур, висіяні за різними технологіями, були представлені на полях. До огляду на День Поля пропонувалося понад 12 сортів сої, 10 сортів соняшнику, 7 сортів озимої пшениці. Загалом на 1500 га TVK Seed Agrocompany культивує 24 сорти сої, яка  вирощується з різними міжряддями: 35, 25, 12,5 см. В сівозміні господарство має 9 культур: яра пшениця, гречка, гірчиця, квасоля, соя, озима пшениця, ріпак, соняшник, горох. Це виробничі посіви та товарні посіви для реалізації посівного матеріалу.

Полігон сільгосптехніки господарства вразив учасників сучасністю і кількістю новинок. Були представлені зерноочисні машини. Обприскувачі, культиватори, сівалки, трактори та комбайни чекали відвідувачів на спеціальному майданчику, цей перелік вдало доповнило шоу агродронів.   

Під час події виробники добрив, насіння, ЗЗР та с/г техніки також отримали зворотній зв’язок від аграріїв, які ділилися досвідом успішного вирощування, дивували обізнаністю в сортах олійних та зернових культур та агрохімії.  

День Поля у с. Ємчиха вкотре довів, що справжні професіонали прагнуть знань, а сучасні технології – це шлях до прибутків.

 Ємчиха чекає  аграріїв у 2024 році!

Генеральні партнери:  Хімагромаркетинг БТУ- ЦЕНТР

Ексклюзивні партнери: RAGT, VITERA Ukraine,  SAATEN UNIONPlantAgro, MKM UKRAINE NPZ-LEMBKE, EcoorganicАГРО ЕКСПЕРТАгрохімічні Технології

Партнери: Agrinos, Orbis AgroSpraytecАгрозахист ПолтаваAgritemaTerraTarsaClaydonGreat PlainsЄвросем,  Роботизовані АгросистемиCulver AvationPortionAgrovioBioNormaDroneUAКОРМІНЗерноток-АгроFarmFleet, Sprayforce АСП Груп, ТехноторгAgreena, LIFE BIOCHEMAGRIFAC

Генеральний медіа партнер: ProAgro Group

Спеціальний медіа партнер: SuperAgronom
Провідний медіа-партнер: журнал ЗЕРНО
Ексклюзивний медіа-партнер: SEEDS
Інформаційні партнери: AgroPortal, AgroexpertAgravery, InfoindustriaАгробізнес Сьогодні, Агрономія СьогодніAgri-gator 

Перегляди: 160